Blog

3 gode grunde til at holde dit tag pænt og rent

tag der bliver bygget

Vi ved alle hvor vigtigt det er at holde hjemmet pænt og rent. Det hjælper på psyken ikke at leve i skidt, og så er det også bare altid rart at kunne invitere folk hjem med god samvittighed, fordi man ved at hjemmet er præsentabelt.

Der er dog dele af hjemmet som vi ikke tænker lige så meget over at vi skal huske og gøre rent. Taget er en af dem. Men der er faktisk mange gode grunde til at taget på dit hjem bør holdes rent. Disse grunde er både æstetetiske og praktiske, og når du er færdig med at læse denne artikel vil du forhåbentlig have en bedre forståelse for hvorfor det er en god ide at holde dit tag pænt og rent.

1. Det giver et bedre førstehåndsindtryk

Når du tænker førstehåndsindtryk tænker du måske det tøj du har på første gang du møder nogen eller vigtigheden af at gøre rent derhjemme inden nogen kommer på besøg. Men der ligger faktisk meget mere i det.

Har du både et tag og en husfacade dækket af alge kommer dit hus per automatik til at se mere beskidt ud, og inden dine gæster kommer indenfor og ser hvor rent og nydeligt du har gjort det, ser de jo dit hus udefra.

førstehåndsindtryk

Det er altså dit hus facade og dit tag der er dine gæsters allerførste førstehåndsindtryk og først derefter kommer interiøret og dit outfit.

Vil du gerne gøre et godt førstehåndsindtryk er det derfor vigtigt at du giver dit tag en ordentlig tagrensning. Leder du efter nogen der kan gøre arbejdet både godt og billigt, så bør du tjekke https://kragelundtagrens.dk/.

2. At fjerne alger kan give dit tag en længere levetid

Danmarks fugtige vejr er de perfekte leverforhold for alger, og det er ofte disse der er med til at give både vores tag og vores facade dets karakteristiske grønne og grimme udseende. Det er derfor også alger det handler om at komme til livs, når du giver dit tag en ordentlig tagrensning. Og for at det ikke engang skal være løgn, kan dit tag faktisk leve længere af at du fjerner alger.

Når alger gror på dit tag, tager det hårdt på tagstenene og risikoen for at vand slipper igennem er derfor en del højere. Og ingen synes det er sjovt at vågne op til vand i stuen, så invester du hellere i en omgang tagrensning.

3. Billigere end et helt nyt tag

Alternativet til at investere i at få professionelle til at rense dit tag, er at købe et helt nyt tag. Det er trodsalt en skudsikker måde at få dit tag til at se ud som var det spritnyt – fordi det er det.

Problematikken i dette er bare at et nyt tag er virkelig dyrt, og så skal du leve uden tag i den periode hvor tagstenene bliver lagt på.

Skal taget i stedet blot renses tager det både meget kortere tid og der er mange gode penge at spare på dette meget lettere alternativ.

nyt tag