Blog

Brug for en ny pc? Vælg en sikker og miljøbevidst løsning

refurbished pc

Er det tid til, at du skal anskaffe dig en ny pc? Så vælg en løsning, der ikke alene er billigere end normalt, men også er miljøbevidst. Der findes mange muligheder i dag for at genbruge pc’er. Mange steder, kan man købe brugt it-udstyr, men det kan være svært at gennemskue hvilket produkt det egentligt er, man får i hånden, når man køber det direkte fra en tidligere ejer.  

Hvis du leder efter en ny pc til billige penge, men som samtidigt giver dig 2 års garanti og lang levetid, så se med her. Du kan spare mange penge, ved at købe en refurbished pc, uden at du går på kompromis med kvaliteten.  

Den sikre løsning, som garanterer dig et godt produkt 

En smart løsning for dig, hvis du vil købe en pc, som er brugt, er at købe en refurbished pc. At vælge en refurbished pc betyder, at pc’en er gennemtjekket, defekte dele er udskiftet og eventuelle klistermærker er fjernet.  

Du køber en brugt pc, som er fuldt funktionsdygtig, og som med garanti kan holde i længe. Du slipper for risikoen ved at købe en brugt pc direkte fra en tidligere ejer, og du får her samtidig en løsning, som er billigere end at købe en helt ny pc. Det er både en billigere og mere miljøbevidst løsning.  

Lad dig inspirere på hjemmesiden, hvor du ser udvalget af de pc’er, som kan købes lige nu. Pc’erne er inddelt i tre kategorier efter deres stand. Alle er fuldt ud funktionsdygtige, men standen handler om, hvor brugt pc’en fremstår i sit udseende.  

Hvorfor er det bedre end en brugt pc? 

Noget af det, som klart er en fordel ved at købe en refurbished pc er, at du får 2 års garanti med ved handlen. Du har også mulighed for at tilkøbe op til 4 års garanti. Du får altså lige vilkår, som hvis du købte en ny pc, bare til billigere penge. For omkring 2000-2300 kr. kan du f.eks. få en fuldt funktionsdygtig hp, dell eller lenovo bærbar computer.  

På hjemmesiden finder du forskellige bærbare computere, pc’er, gaming pc’er etc. Pc’erne bliver altid testet, genopfrisket, og så bliver der installeret windows 10 på dem. Refurbished betyder renoveret, og denne renovering forlænger pc’ens levetid. Så hvis du vælger at købe din computer som refurbished i stedet for brugt, så får du altså en rigtig fin pc, til billige penge, hvor det hele virker, og hvor den holder i længere tid.  

Grønnere miljø 

Det er ikke alene pengepungen, som elsker denne smarte løsning, det gør miljøet også. Det er ofte kun muligt at sælge pc’er og bærbare computere, som virker fuldt ud, når man sælger brugt. Ved at sælge sin pc til firmaer, som sælger pc’en refurbished, så er det faktisk også muligt at give sin computer et nyt liv. Computerne på hjemmesiden er tilkøbt fra firmaer, som gør en ære ud af tilkøbe brugte og eventuelt noget langsomme computere, som herefter bliver renset, optimeret og fuldt ud sikret.