Blog

Citatplakater – den nye trend!

Citatplakater
agnesblog

De sidste par år er citatplakater blevet enormt populære – og det er der ikke noget at sige til. De charmerende plakater fås i mange forskellige udgaver og stilarter, så der er noget til enhver smag. 
Man kan både finde store plakater, der er gode at hænge op, hvis man har en stor, bar væg, og helt små plakater, der kan stå i en ramme på skrivebordet eller kommoden. 
Plakaterne findes i alle prisklasser, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for de mange temaer. 

Gør dit hjem personligt 

En citatplakat kan sætte et helt unikt og personligt præg på dit hjem.  
Vælg en plakat, der siger noget om dig, f.eks. en med et citat fra din yndlingsfilm eller en, der relaterer sig til dit job. 
Måske har du et idol, du ser særligt meget op til. Det kunne f.eks. være Frida Kahlo. Her ville det være oplagt at vælge en plakat med et citat af hende på. 
Med en personlig citatplakat vil alle, der kommer ind i dit hjem blive klogere på dig som person. 
Find en plakat, der passer til dig på citatplakat.dk. Her er der et kæmpe udvalg, så du kan med garanti finde en, der er som skabt til dig. 

Perfekt gave til enhver 

Citatplakater er den perfekte gave at give uanset lejligheden og uanset, hvem gaven er til. 
Skal du glæde din veninde på hendes fødselsdag, kan du vælge en, der siger noget om jeres venskab. Det kan f.eks. være et citat, der beskriver jer, eller et motiv, der viser noget, I godt kan lide at lave sammen. 
Det er også en oplagt gave at give til nogen, der lige har færdiggjort en uddannelse. Der findes nemlig rigtig mange plakater med sjove bemærkninger om diverse fag. 
Er du på udkig efter en mors eller fars dags gave, vil en plakat med definitionen på ’mor’ eller ’far’ med garanti bringe stor glæde. Du kan også vælge at købe plakaten i et lille format, f.eks. A5, og bruge det som et kort, hvor du skriver en sød personlig hilsen. 

Sød udsmykning til børneværelset 

Alle hjemmets rum nyder godt af at blive udsmykket med flotte plakater, og børneværelset er bestemt ingen undtagelse. 
Her kan du f.eks. vælge en farverig citatplakat med et motiv fra et børneprogram, eller du kan vælge en, der har et kort og enkelt citat. Barnet vil hurtigt kunne lære at læse det korte citat og vil formentlig få meget sjov ud af det. 
Er du mere til det rustikke og retro-inspirerede look, kan du f.eks. vælge en plakat, der forestiller den originale patenttegning på legoklodsen. Den vil være perfekt til et barn, der elsker at bygge med legoklodser, og det er en anderledes og stilfuld måde at indrette et børneværelse på. 
Har dit barn en særlig interesse, f.eks. for dyr, biler eller dans, kan du med garanti finde en plakat, der passer til interessen. Som sagt er udvalget så stort, at det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser!