Blog, Livsstil & Skønhed, Rejser & Oplevelser

Den bedste polterabend

polterabend

For et par måneder siden, skulle jeg afholde en polterabend for min rigtig gode veninde.
Det skulle selvfølgelig være årets største fest med alt hvad det indebærer.

For mig personligt, er det jo ikke en rigtig fest med mindre der er pyntet med festartikler, til den helt store guldmedalje. Derfor var det rigtig vigtigt for mig at jeg fandt det helt rigtige sted og købe festartikler. Det var vigtigt for mig at der var et stort og bredt udvalg, så jeg kunne blive inspireret undervejs til hvilke festartikler der skulle være til denne fest.
Nå men jeg begyndte selvfølgelig at researche lidt og faldt over Partybutikken.dk, som udover det skønne navn, har fantastisk mange forskellige festartikler.

kvinde fest

Festartikler til middagen

Denne polterabend jeg ville holde, havde jeg besluttet skulle være med middag. Der er ingen tvivl om at et veldækket bord med sjove festartikler gør det hele lidt sjovere.
Middagen skulle holdes hjemme hos mig, så jeg gik i gang med at forvandle stuen til diverse festartikler.
Hvis der skal være en middag, fylder bordet måske en del i rummet, derfor, var det vigtigt for mig at der både skulle være dug og bordløber. Da min venindes yndlingsfarve lyserød, valgte jeg at gå all in med en farve til festartiklerne. Lyserød dug og den smukkeste bordløber i organza i en frisk pink farve.

Dernæst var det vigtigt med bordkort, og en festartikel jeg faldt over her, var bordkort lavet som gaveæsker. Jeg havde nemlig længe tænkt at det kunne være sjovt at der var en lille gaveæske til alle gæsterne.

Nu var det jo en polterabend, derfor kan man sige at den vigtigste pynt egentlig var den der skulle i drinken. Pynten hertil skulle nøje udvælges, her kan jeg afslører der både var de klassiske drinksparasoller, men at der også kom nogle lidt frækkere og sjove ting ned i drinken, som alle gæsterne helt sikkert synes var sjov.
Det sidste der skulle til bordet, var selvfølgelig helt ’nytårsstyle’, bordbomber og andet sjovt der kan sætte gang i festen. Det bliver næsten ikke mere festligt end når, man tænder bordbomberne og konfetti flyver rund til alle sidder.

Disse festartikler kan du ikke undvære

Resten af rummet skulle selvfølgelig også fyldes med festartikler, så her kommer lige en liste med de vigtigste ting jeg helt sikkert ikke ville have undværet.

  1. Dørforhæng – Det lyder måske umiddelbart ikke specielt festligt, men når man holder en fest i sit private hjem, er det vigtigt at rummet ikke ligner sig selv. Dørforhængene var glimtende, og var en rigtig god måde at lukke rummet af på, på en festlig måde, så man for eksempel ikke kunne se ud i køkkenet… Det har ingen lyst til en fest.
  • Guirlander – De næste festartikler er klassikere. Men der findes næppe noget som guirlander der hænger på alle vægge og i loftet, det et en sikker vinder.
  • Banner – Det sidste med næsten også det vigtigste, var at der var et banner, som selvfølgelig gjorde opmærksom på hvad det var for en slags fest.