Rejser & Oplevelser

Derfor er singlecamping en god sommerferie mulighed

singlecamping

Er du også single? Så har du sikkert gået og overvejet, hvor du mon skal tage på sommerferie hen med dine børn. Især nu hvor du skal alene på ferie med dem, kan det nogle gange være lidt uoverskueligt faktisk at tage et sted hen, og ikke bare være derhjemme. Hvis du lige er kommet ud af at forhold, kan det også være rart, at der ikke er en masse lykkelige familier omkring dig i din ferie. Her kommer singlecamping ind i billedet. Læs med i artiklen her og find ud af, hvorfor singlecamping er så god en sommerferiemulighed for dig og dine børn.

Hvad er singlecamping?

Ja, hvad vil det egentlig sige at tage på singlecamping? Det er faktisk blot, hvad navnet egentlig antyder. Det er en form for camping for singler, hvor de kan tage børnene med og nyde campinglivet uden par omkring sig. Det foregår ved Bryrup Camping ved Silkeborg, og her kan du få en skøn campingferie sammen med andre singler og deres børn. Det er altså en perfekt mulighed for dig, som er single og ønsker at holde campingferie med dine børn alligevel.

singlecamping

Børnene kan nemmere møde nye mennesker

En af grundene til, at singlecamping er så godt for dine børn er, at de her nemmere kan få kontakt til børnene, som også har skilte forældre, eller forældre der er singler. Dette skyldes, at barnet ofte gerne vil have kontakt til nogen, som minder lidt om dem selv. Og her er situationen med, at begge børnenes forældre er singler et godt udgangspunkt. Så kan børnene nemmere opsøge hinanden, og de bliver oftere hurtigere venner. På den måde kan du give børnene en anderledes ferie med en masse gode oplevelser. Det er for eksempel med en masse hyggelige stunder og aktiviteter – som du både kan være en del af eller blot kigge på, mens dine børn leger med de andre børn på campingpladsen.

Derfor er singlecamping godt for dig som forælder

Singlecamping er faktisk også rigtig godt for dig som forælder. Især hvis du har lidt svært ved at tage på ferie alene med dine børn, eller hvis du ikke kan overskue at planlægge en masse spændende aktiviteter og underholdning for børnene. På en singlecamping kan du nemlig slå hjernen fra og blot slappe af i selskab med dine børn, eller mens dine børn hygger sig med deres nye legekammerater. For det første kan du nemlig på en singlecamping hygge dig med alle de andre singler. Og det bedste er, at du ved, personen du snakker med, også er single. Så måske der opstår noget dejligt imellem jer, eller måske finder du en god ven, som har været igennem det samme som dig. For det andet er en singlecamping godt for dig, som gerne vil have lidt ro på ferien med dine børn. Her kan du nemlig nyde en god bog eller nyde naturen omkring dig, mens de børn er fuldt beskæftiget af de andre børn på campingpladsen. Nemmere bliver det ikke for dig som forælder.