Indretning & Mode

Dette skal du vide om plakatrammer

plakatrammer

Det kan være yderst udfordrende at skulle beslutte sig for hvilken plakatramme man skal købe. Det kender vi alt for godt. Hvis du står i en sådan situation, så vil vi gerne hjælpe dig – læs blot teksten herunder, og bliv klogere på plakatrammer og hvilke du bør vælge.

Kvaliteten spiller en meget stor rolle

Vi ved, at det er rammen som har den helt afgørende rolle, da det er dén som skal kunne holde på plakaten og beskyttelsen. Her er det lige meget om beskyttelsen er produceret af ægte glas eller akryl – rammen må aldrig være svagere end de andre elementer.

Det er vigtigt, at du sikrer dig at plakatrammen er solid og holdbar. Hvis det ikke er tilfældet, så vil du hurtigt kunne se plakatrammens svaghed. Du kan ofte også mærke på rammen og få en fornemmelse af kvaliteten.

plakatrammer

Akrylglas og ægte glas

Mange tænker ikke over hvad beskyttelsen er lavet af. I dag finder du stort set kun plakatrammer som har en beskyttelse af ægte glas eller akrylglas.

Der er selvfølgelig lidt forskel mellem de to – nogle mennesker er mere opmærksomme på det end andre. Men det handler om, at beskyttelse som er produceret af ægte glas, giver plakaten det mest naturlige look. Det ser klart og knivskarpt ud, men dog er ikke særlig hårdført overfor slag og ridser.

Akrylglas derimod, virker en anelse mere sløret. Det giver plakaterne en lidt mere sløret nuance, knap så knivskarpt som ved det ægte glas, men derimod er akrylglasset væsentligt mere solidt og hårdført i modsætning til ægte glas.

Akrylglas er mere fleksibelt og tåler mere – det går meget sjældent i stykker i forbindelse med en revne. Men grundet dens fleksibilitet og bøjninger, så har plakatrammen sværere ved at holde på beskyttelsesglasset, og dermed kan du risikere, at plakatrammen mister grebet om beskyttelsesglasset.

Derefter risikerer du selvfølgelig så, at det hele vælter ud af rammen, både plakat og beskyttelsesglas.

Priserne fortæller dig meget

Plakatrammer skiller sig meget ud i forhold til mange andre ting i dag – plakatrammers priser på markedet i dag, vil altid give dig en god indikation om hvorvidt det er en kvalitetsfuld plakatramme eller ej. Hvis du skal betale 499,- for en plakatramme, så kan du dermed også sikre dig at den er god, solid og ikke mindst kvalitetsfuld. Men hvis vi derimod snakker 100,- eller 200,-, så er det en anden sag.

Plakatrammer af træ

Ofte vil du kunne finde plakatrammer i egetræ. Egetræ er en af de mest kvalitetsfulde træsorter når det kommer til møbler og andre ting som plakatrammer.

Der er tale om en træsort som er yderst god og effektiv til plakatrammer, da materialet er meget hårdført og yderst solidt. Derudover er det også en smuk træsort, som giver dine plakatrammer et charmerende udtryk, og ikke mindst fremmer det din plakats udseende.

Plakatrammer af træ giver et stilet look, som udstråler en fantastisk atmosfære omkring sig.

Plakatrammer af aluminium

Hvis du gerne vil have en kvalitetsfuld plakatramme, men ikke vil have en ramme af træ, så bør du kigge mod rammer af aluminium.

Aluminium er et af de mest hårdføre materialer på jorden og bliver anvendt i alverdens ting i dag, så du kan med fordel vælge en plakatramme af aluminium. Du vil bestemt ikke fortryde det.