Indretning & Mode

Få dine fliser til at se ud som nye

fliserens

Hvis man har et hus, vil de fleste have fliser et eller flere steder. Det kan være i indkørslen, rundt om huset eller som en terrasse. Med hus og have er det dog ikke sikkert, at det lige er fliserne som ligger som første prioritet på den lange liste af ting, som skal gøres. Fliser kan dog hurtigt blive grimme at kigge på og i stedet for at skulle bruge tid, penge og kræfter på at skifte dem ud, kan du rengøre dem. Med den rigtige fliserens, behøves det ikke tage så lang tid.

Flotte og rene fliser

Fliser kan være svære at vedligeholde og er nok heller ikke det som står øverst på listen over praktiske ting, som skal gøres. Det virker besværligt og tidskrævende, som er to ting man sjældent er fan af. Men fliser som er fyldt med ukrudt, alger, mos og flisepest er bare ikke særlig pænt og kigge på, og det kan gøre en kæmpe forskel at få gjort dem rene. Hos renoverflade.dk kan du læse meget mere om et effektivt fliserensningsprodukt, som kan hjælpe dig med at opnå de pæneste og bedste resultater. De er renser med professionelt udstyr, og benytter sig af den bedste fliserens. Dette kunne være en god og rar måde at få renset fliserne, så du kan bruge tiden på andre ting og slipper for besværet med at skulle skifte dem. RenOverflade giver også op til 10 års garanti, hvis du blot overholder deres serviceinfo og sørger for at få imprægneret dine fliser. Så er du sikker på, at dine fliser forbliver pæne og rene, og du vil slippe for at bekymre dig om fliserne i lang tid.

fliserens

Fliserens- og imprægnering – med bæredygtighed i mente

En fliserens kan dog godt lyde som et dyrt og forurenende projekt, men det behøves det slet ikke være. Hos RenOverflade sørger de for at udføre en miljøvenlig afrensning af fliserne. Så er du både bedre ved miljøet, og er også sikker på at de produkter som bliver brugt, ikke kan skade hund, børn eller dig selv, når du efterfølgende skal gå rundt på fliserne. En anden ting du kan gøre for også at være mere miljøvenlig, er at sørge for at imprægnere fliserne. Med en fliseimprægnering får du lagt en slags hinde over fliserne, som er vandafvisende. Dette er især smart om vinteren, da der hermed ikke kan løbe vand ned i fliserne og skabe frostsprængninger. Med en imprægnering forbliver de meget pænere i meget længere tid. Med dette sparer du også både penge og tid, og det er bedre for miljøet, da det ikke skal gøres så ofte. Det er dog vigtigt at en sådan fliserens og imprægnering bliver gjort af en fagmand. Hvis man selv begiver sig ud i at rense fliser med en højtryksrenser eller imprægnere med selv fundne produkter, kan du ende med at gøre mere skade end gavn. Kontakt RenOverflade og få et uforpligtende tilbud på professionel, effektiv og miljøvenlig fliserens.