Blog

Få lavet billigt og sikkert arbejdstøj

arbejdstøj i god kvalitet
agnesblog

Der kan være mange grunde til at få lavet arbejdstøj. Først og fremmest er det naturligvis af stor vigtighed, hvis arbejderne i et eller andet omfang skal begå sig i et usikkert område. Det kan betyde mange forskellige ting lige fra en travl byggeplads til de danske landeveje. Skal man som arbejder begå sig sådanne steder, kan den rigtige, praktiske påklædning være fuldstændig afgørende.  

Er det for eksempel vigtigt at blive set, skal der naturligvis indkøbes massevis af refleksveste og andet tøj, der tiltrækker opmærksomhed. Det rigtige tøj kan dog også være af stor vigtighed af mere person-praktiske årsager. Bruger man det meste af sin tid på knæ som murer eller brostenslægger, skal man selvfølgelig have polstrede busker med de helt rigtige lommer til det rette værktøj.  

Ved man, at man hurtigt bliver beskidt på arbejdet, kan det tilmed være, at man skal have indkøbt kedeldragter til hele firmaet. 

Spørg dine arbejdere til råds 

Alt dette og mere kan findes blandt Engel arbejdstøj. Hos Engel arbejdstøj er der først og fremmest fokus på et bredt udvalg af arbejdstøj. Det vil altså sige, at lige meget om I gør i byggeri, industri, anlæg eller en helt fjerde lignende branche, så skal der nok være tøj, der passer lige til jeres formål. Det betyder desuden, at der er stor mulighed for at finde tøj, der passer til lige netop jeres behov.  

Overvejer du derfor at købe nyt tøj til arbejderne i dit firma, kan det i allerhøjeste grad svare sig at spørge dem til råds. Det er trodsalt dem, der skal bruge de næste mange timer klædt i hvad end du vælger.  

Med al sandsynlighed kan de nemlig fortælle dig noget, du ikke vidste. Er det vigtigt med polstrede knæ? Skal de gerne have en stor lomme i venstre side, så der er plads til at have et centralt værktøj med rundt? Måske er det bare vigtigt med en bestemt farve, så de kan genkende hinanden på byggepladsen? Alt sammen er vigtige overvejelser, der er vigtige at gøre sig, før du bare på eget initiativ investerer store mængder penge i firmaets garderobe. 

Slidstærkt arbejdstøj 

Arbejdstøj kan dog have alle de rigtige farver og lommer, hvis det dog ikke er i den højeste kvalitet, så det både er behageligt og frigørende at have på, er det dog ikke noget værd. I den sammenhæng er Engel arbejdstøj dog også glædeligt overraskende. Engel arbejdstøj er nemlig konsekvent arbejdstøj i høj kvalitet. Det betyder, at du aldrig skal høre klager fra arbejderne om skavende tøj, ligesom du ikke skal til at købe nyt, fordi der er hul på knæene inden for de første to måneder.  

Slutteligt tilbyder Engel arbejdstøj også, at I kan personliggøre jeres arbejdstøj med tryk. Den slags personliggørelse kan faktisk være utroligt meget værd. Først og fremmest fungerer det selvfølgelig til genkendelse og reklame. Derudover betyder det dog også, at arbejder, muligvis kun underbevidst, får opbygget en identitet i forhold til det firma, der trodsalt står på deres ryg hver eneste dag.  

Den slags sammenhold og identifikation på en arbejdsplads er ellers ikke noget, man kan købe sig til, men med Engel arbejdstøj kan du være heldig at få både det og noget slidstærkt arbejdstøj.