Blog, Indretning & Mode, Rejser & Oplevelser

Færdig med renoveringen af mit badeværelse

mit nye badeværelse

For et år siden begyndte jeg at lægge penge til siden hver måned, fordi jeg længe havde drømt om en større badeværelsesrenovering. I juni havde jeg endelig samlet penge nok sammen til at kunne igangsætte en større renovering af mit badeværelse, hvor både de gamle fliser og ikke mindst det hæslige badeværelsesinventar skulle udskiftes. Med en A-Z badeværelsesrenovering har jeg derfor fået en helt ny oplevelse, når jeg står op om morgenen og skal gøre mig klar. Mit mindre byggeprojekt er gået over alt forventning, eftersom jeg havde regnet med besværlige VVS håndværkere og uforudsete ekstraudgifter. Heldigvis fandt jeg en autoriseret VVS virksomhed i København, som kunne være behjælpelige med opgaven i min gamle lejlighed mellem Nørrebro og Frederiksberg.

VVS i København du kan stole på

Det er ikke billigt at renovere badeværelset, og derfor var det vigtigt for mig at vælge en autoriseret VVS i København, så jeg var sikker på, at alle VVS installationerne blev udført af professionelle. Min søgen begyndte på Google, hvor jeg fandt Flex VVS ApS, som har lokation i Stenløse. På trods af virksomheden har virksomhedsadresse på Frydensbergvej 23 i Stenløse, hjælper de stadig med VVS-opgaver i København og hovedstadsområdet. Der er rigtig mange håndværkere derude, og det er desværre en broget branche, så for mig var det vigtigt at finde en lokal VVS virksomhed med få medarbejdere, der samtidig havde håndværket i orden. Jeg fik en god snak med Sajad, som ejer Flex VVS, og han fortalte mig om deres tilgang, hvorefter vi indgik en aftale med hensyn til mit badeværelsesprojekt. Derudover kendte han en murer, som vil kunne lægge de nye badeværelsesfliser, så snart VVS installationerne var på plads. Det betød også, at jeg efter to uger allerede havde et totalrenoveret badeværelse.

Jeg kan klart anbefale at anvende Flex VVS, som er autoriseret VVS installatør til diverse VVS-opgaver, uanset om det er i København, Stenløse eller resten af hovedstadsområdet. Hos dem fik jeg en fantastisk service, hurtig udførsel af VVS-opgaver og ikke mindst en pæn oprydning efterfølgende. Fra tidligere istandsættelser har jeg oplevet, at håndværkerne simpelthen er fuldstændig ligeglade med, hvordan de efterlader boligen, så snart opgaven er fuldført og pengene er i kassen. Men her må jeg bare sige, at jeg har fået en pisse god oplevelse, hvorfor jeg også gerne vil dele den med jer andre.

Flex VVS ApS fra Stenløse

Ny vask, bruser og toilet

Udover nogle flotte nye badeværelsesfliser, så har jeg også fået installeret helt nyt inventar herunder et toilet, vask og bruser. I min nye håndvask er afstanden fra hane til bunden meget længere, så jeg rent faktisk kan fylde et glas eller flaske med vand, inden jeg går i seng. Jeg vågner tit om natten, og kan derfor godt lide at nappe en tår vand, og den gamle vask var desværre meget lille og upraktisk. I brusekabinen har jeg fået monteret en topmoderne bruser, der har flere forskellige indstillingsmuligheder. Langs væggen kan jeg få flere stråler på en gang, hvilket jeg tror bliver et kæmpe aktiv i de kolde vintermåneder.

toiletpapir

Jeg overvejede at få installeret gulvvarme, men valgte simpelthen at takke nej, selvom Flex VVS også kunne hjælpe med den opgave. Prisen for gulvvarme er ca. 430 kr. pr. kvadratmeter, hvis man vælger selv at lægge den, og en håndværker tager ca. 800 kr. pr. kvadratmeter. Det kunne mit budget desværre ikke dække, og jeg ville langt hellere have en ny vask og brusekabine. Ved gulvvarme installationer vil jeg også klart anbefale at benytte en autoriseret VVS installatør, så murer arbejdet heller ikke skal gøres om ved eventuelle fejlinstallationer.

Derudover er det selvfølgelig også bedre for miljøet at spare på energiforbruget, hvilket jeg også er stor fortaler for. I sammenhæng med renovering af badeværelset, så fik jeg håndværkerne til at kigge på mit energiforbrug. Afhængig af hvilke klimaanlæg herunder gasfyr eller fjernvarme, så er der mange penge at spare på et grundigt eftersyn og service af installationerne. Da jeg bor i lejlighed, er det dog viceværten, der skal sørge for de bliver tilset. I lejligheden har jeg dog nogle radiatorer, som jeg fik en grundig gennemgang af. Det viser sig, at radiatoren i min stue er overdimensioneret, hvilket vil sige at den udleder for meget energi end den burde. Som næste projekt overvejer jeg derfor at få dem skiftet, så jeg har nogle miljøvenlige radiatorer, som samtidig giver mig besparelser på elregningen.

radiator der er overdimensioneret

Alt i alt er jeg godt tilfreds med renoveringen af mit badeværelse, hvor jeg synes resultatet er blevet rigtig godt.