Livsstil & Skønhed

Find festlige parykker

parykker

Skal du snart til en udklædningsfest? Så må du ikke glemme parykken! Du kan finde masser af sjove parykker her. Herunder bliver du taget igennem nogle af de gode ideer, der er, til parykker.

Skal du til fest for et bestemt årti?

Uanset om du er mand eller kvinde, er der et væld af sjove og flotte parykker. Hvis du for eksempel skal til en 80’er-fest, kan du vælge en stilet, permanentet paryk med et bånd på toppen.

Hvis det til gengæld er en 90’er-fest, ville det være oplagt at klæde sig ud som en fra et boyband. Sådanne parykker kan du nemlig også finde på nettet, og de ser meget sjove ud. Skal du endnu længere tilbage i tiden – til 60’erne – kan du købe en paryk, der passer til dette. Den er måske ikke den kønneste, men den er sjov og har meget hår i nakken.

parykker

Mangler du en uhyggelig paryk?

Det kan også være, at du skal til halloweenfest eller bare en fest, hvor udklædningen skal være uhyggelig. Hertil er der også masser af parykker at vælge imellem. For eksempel kan du få en, som skal forestille at passe til en kvindelig vampyr. Den er både sort og hvid, så man lægger mærke til den. Du kan også få en hekseparyk i enten sort eller lilla. Mens den sorte er den mest oplagte, kan den lilla også være god, hvis du ønsker at tiltrække dig megen opmærksomhed.

Du kan endda også få en eksorcistparyk. Og selv om den er uhyggelig nok i sig selv, vil det fuldende looket, hvis du også har en rigtig uhyggelig maske på, der passer til udtrykket. Det er også muligt, at du er en af dem, som synes, at klovne er rigtig uhyggelige. Så kan du købe en klovneparyk, som har en masse strittende, rødt hår.

Yderligere kan du få en djævle- eller Dracula-paryk. De er også begge rigtig sjove og uhyggelige. Eller du kan få en zombieparyk. Så der er altså masser at vælge imellem, hvis det er den uhyggelige vej, du vil gå.

Skal du være sexet eller måske bedsteforælder?

Måske er du mere til det sexede udtryk. Så er der også hjælp at hente. Du kan nemlig blandt andet få en boogie-babe-disco-paryk med langt, krøllet hår. Du kan også købe glamourøse parykker i både blond og brun, hvor håret er langt og med pandehår.

Du kan yderligere få en sort paryk med fletninger, hvis du for eksempel skal forestille en malkepige. Du kan også købe en med sorte rottehaler, hvis du er mere til det. Eller du kan anskaffe dig en afroparyk i enten blond, grå eller sort. Så farven afhænger helt af, hvad der passer til dig, og hvem du er udklædt som.

Endelig kan det også være, at du skal udklædes som en bedsteforælder. Det er også muligt – uanset om man er mand eller kvinde. Og husk så også, hvis du har langt hår, at du kan få et hårcover, som kan dække dit rigtige hår indenunder.