Blog, Livsstil & Skønhed, Rejser & Oplevelser

Forårs getaway

forårs getaway

Hvis du sidder sammen med din kæreste og tænker på, hvor den næste getaway tur skal gå hen, så vil jeg her fortælle dig om en fantastisk skøn tur, jeg havde sidste forår. I påskeferien 2019, var jeg på en dejlig sommerhustur i Vestjylland. Jeg var fast besluttet på, vi skulle tage til Vesterhavet, da det jo bare er noget helt specielt. Det sværeste var sådan set at finde ud af, hvor henne vi skulle bo i sommerhus? Der er jo mange skønne steder på Vestkysten, heldigvis stødte jeg på sommerhus udlejning Søndervig, og jeg fandt hurtigt ud af, at sommerhusene omkring Søndervig har rigtig meget at byde på.

Sommerhus udlejning Søndervig

Vi tilbragte påsken i et sommerhus, som havde alle de ting vi kunne ønske os. Der var sauna, spabad, og derudover var det bare et virkelig hyggeligt sommerhus, der lå i smukke omgivelser.
Sommerhus udlejning i Søndervig, var altså kort sagt et virkelig godt sted for mig at tjekke ud, da vi skulle beslutte, hvor sommerhuset skulle lejes. Derfor kommer jeg her med en anbefaling, hvis I overvejer at tage i sommerhus på vestkysten, så tjek det her sted ud:  sommerhus udlejning Søndervig, her kan du helt sikkert finde et stort udvalg af sommerhuse, så der skal nok være noget der passer jer.

Ud i naturen

Det gode ved sommerhus udlejning i Søndervig er, at Søndervig er en skøn by som ligger i den smukkeste natur.

De fleste har nok hørt om det vilde Vesterhav, men jeg må sige at det godt nok er noget helt specielt. Det sted vi fandt på, sommerhus udlejning Søndervig, havde placering i de fineste strandklitter, med panoramaudsigt over Vesterhavet, det var så enormt smukt og afstressende at stå op, og så kunne tage et kig ud over det store åbne hav.  
Nu var vi også rigtig heldige med vejret, så der var høj sol og lune temperaturer, så turen bød på en masse flotte gåture ned til vandet, hvor synet at store bølger blev nydt i fulde drag.

Hvad gør man hvis det regner?

Det gode ved sommerhus udlejning i Søndervig er, at man ikke behøver at være afhængig af det gode vejr. Man ved aldrig med det danske vejr, det kan være 20 grader og sol i April, og nogle gange er det 5 grader og blæsevejr, men det skal bestemt ikke stoppe jer i at kigge på sommerhus udlejning i Søndervig.  Som sagt, var vi rigtig heldige med vejret, men jeg vil sige, at det var lige før, jeg håbede der ville komme en dag med lidt dårligt vejr, så vi havde en undskyldning for ikke at bevæge os udenfor, men i stedet med god samvittighed, kunne tilbringe dagen med sauna, spabad og i sofaen med en film.

Alt i alt var det bare en virkelig god tur, og jeg overvejer da stærkt, om jeg i løbet af sommeren skal invitere et par gode veninder med på en lignende tur, det er jeg sikker på ville være mindst lige så hyggeligt.