Blog

Gaveideer til unge til alle anledninger

Skal du til fødselsdag, studentergilde, indflytterfest? Lige meget hvad, står du sikkert og skal til at finde en mega god gave til en person, der måske er en del yngre end dig. Eller måske mangler du selv ideer, du kan skrive på ønskelisten? Lige meget hvad, så kan du finde inspiration til gaver til unge mennesker til alle former for anledninger lige her. 

Ting man har brug for men ikke selv køber

Hvis du kan komme i tanke om noget, som personen mangler, men som de sikkert ikke har tænkt sig at købe lige foreløbig, så er du allerede et godt stykke af vejen. Kender du selv det med, at der er ting, som du nok burde købe på et tidspunkt, men du gider da ikke bruge din hårdt tjente løn på det lige nu? Så er det altså skønt at få det af nogen. Det kan være fødselsdagsflag, tallerkner, glas, kaffemaskine osv. Listen kunne blive ved. Du kan også kigge her for inspiration: https://www.rikkitikkishop.dk/hojtid-og-fest/fodselsdagspynt/flag.

Oplevelser

Man kan aldrig løbe galt i byen med et oplevelsesgavekort. Især for unge kan sådan noget som at gå i biografen godt være en alt for dyr fornøjelse, når man også skal betale husleje og måske kun få SU at leve på. Derfor er et oplevelsesgavekort ikke bare lige en nem gave man trækker ned af hylden, men også en gave, der giver modtageren et pusterum og tid til at slippe væk fra regninger og skole osv. Oplevelser kan være mange forskellige ting, så du kan helt sikkert finde noget, de vil synes om. Det kan være biograftur, chokoladekursus, cafébesøg og en masse anden. Det kan ikke gå galt. 

Gavekort

Gavekort og penge er også ofte populære gaver. Penge kan dog ofte blive lidt kedeligt og kan hurtigt blive glemt. Derfor er gavekort super fine. Det kan være til noget, du ved, personen har brug for. F.eks. et gavekort til møbler eller til en restaurant eller måske bare til take-away. Unge studerende får ofte ikke det mest nærende mad, så hvis du vil give en hjælpende hånd der, kan du måske give gavekort til et supermarked – selvom det måske ikke er den sjoveste gave. 

Tøj

Det er mega lækkert at få nyt tøj. Hvis du går efter at købe tøj, er det dog smartest, hvis du har en helt sikker ide af, hvad personen kan lide at gå i. Det bedste er, hvis de ønsker sig noget helt specifikt, som f.eks. en bestemt kjole eller bestemt par sko. 

Elektronik

Hvis du har lidt flere penge i dit budget, så kan du også finde noget super lækkert elektronik, de måske mangler. Det kan være et par høretelefoner eller en højtaler eller lign. Det kan også være et apple-tv eller et smart home. Men gør dig selv en tjeneste og spørg ude i en elektronikforretning, hvad de synes. De har ofte rigtig godt styr på forskelligt udstyr.