Blog, Indretning & Mode

Jeg drømmer om et smukt badeværelse udført af en murer

stilrent badeværelse

Jeg bruger en del tid på internettet, og jeg støder derfor ofte på rigtig flotte billeder af badeværelser, som jeg desværre indtil videre kun kan drømme om. Hvem kunne have vidst, at der er så mange flotte badeværelser derude i mange forskellige stilarter?

Efter at have stødt på nok billeder af smukke badeværelser, er jeg blevet lidt lun på tanken om at få lavet mit om. Og skal det laves om, ja, så vil jeg have arbejdet udført af en rigtig murer! Læs med, og se mine 2 grunde til, hvorfor jeg sådan drømmer om et smukt badeværelse udført af en murer.

1.     Så bliver badeværelset lavet ordenligt

Jeg må ærligt tilstå, at jeg synes, det virker lidt fristende selv at gå i gang med at lave mit badeværelse om. Jeg synes nemlig, der er noget helt vildt fedt over at være handy-woman og selv stå for at lægge klinker, og hvad der nu ellers skal gøres.

Skal jeg dog se realistisk på tingene, så er det måske ikke en god ide, at jeg selv går i gang med projektet. Mit kendskab til murerfaget er ikke stort, og derfor er det nok også mest fornuftigt, at mit badeværelse bliver lavet af nogle, som har styr på tingene.

Jeg er faldet over murerfirmaet M3S Murer, og når jeg skal have lavet mit badeværelse om, så tror jeg altså, at jeg vælger at ringe til dem i stedet for selv at må give op halvvejs inde i projektet.

Får jeg nemlig et professionelt murerfirma til at lave mit badeværelse for mig, kan jeg være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordenligt. Og det synes jeg er vigtigt, eftersom at mit badeværelse gerne skal kunne holde mange år ind i fremtiden.

Der er gode murerfirmaer at finde i hele landet, så at finde en murer i Stenløse eller et andet sted på Sjælland bliver en nem sag, hvis du også gerne vil have lavet dit badeværelse ordenligt.

nyt badeværelse udført af en murer

2.     Jeg kan få mit badeværelse, lige som jeg vil have det

Noget jeg tit plejer at sige er, at det kun er fantasien, som sætter grænser. Dette synes jeg faktisk også godt man kan sige om det at skulle have lavet badeværelse – i hvert fald når man får en professionel murer til det! Og det er netop det, som jeg synes er så fedt ved at bruge en professionel murer: alle mine vildeste badeværelsesdrømme vil kunne blive opfyldt (så længe de er inde for fysikkens rammer, ha ha!).

Uanset om du skal bruge en murer i Stenløse, Købehavn eller et helt andet sted, håber jeg at du vil gøre ligesom mig og vælge et murerfirma, som kan hjælpe dig med at få alle dine vilde badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse!

Det kan også godt være, at jeg i samme ombæring vil vælge at give mit køkken en tiltrængt make-over med nye klinker. Jeg kan i hvert fald lige forstille mig, hvor fint det vil blive!

lækkert badeværelse