Rejser & Oplevelser

Mundbind med logo

mundbind med logo

Hele verden befinder sig i en tid, hvor mundbind er et krav alle offentlige indendørs steder. Det er selvfølgelig medmindre man er fritaget eller hvis man er under alderen 12 år gammel. Derudover bruger alle mundbind eller visir når man skal indenfor et offentligt sted. For en sikkerheds skyld, kommer mange muligvis til at bruge mundbind fortsat efter det ikke længere er et lovkrav. Det kan gøre det lidt sjovere og mere spændende, hvis ens mundbind har logo på. Læs mere om det her.

Til virksomheder og medarbejdere

Du skal sikkert have mundbind på det meste af tiden når du er på arbejde. Har du en virksomhed, har du nok haft tanken at få anskaffet mundbind med logo på. Det sørger for at du passer godt på dine medarbejdere/ansatte og dine kunder. På samme tid sikrer du dig også en god reklame der spreder kendskab til din virksomhed og på samme tid viser, at hos din virksomhed, passer man på hinanden.

mundbind med logo

Anskaffer du dig disse mundbind med logo viser du blandt andet dine ansatte at du værdsætter dem. Som sagt spreder det på positivt vis også rigtig meget kendskab til din virksomhed. Sandsynligheden for at dine ansatte kommer til at bruge mundbindet uden for arbejdspladsen er stor, så du har sikret dig en god og sikker reklame med et godt budskab bag det. 

Mundbindet i sig selv

Når du har besluttet dig for at købe mundbind med logo til dig og dine ansatte, skal du have styr på hvilken slags mundbind. De skal være godkendte og sikre at bruge. De skal ikke bare se godt ud, men rent faktisk selvfølgelig også beskytte så godt som muligt imod sygdomme. Når du har fundet ud af hvilken slags mundbind, farve, størrelser og så videre, skal du finde ud af designet. Der er mere eller mindre frit valg på alle hylder i forhold til hvordan du kan designe mundbindene. Du kan vælge at have logoet midt på mundbindet. Du kan også vælge at have det me.re subtilt og derfor sætte logoet i en af siderne. Skal der være en form for slogan med? Har din virksomhed et slogan, skal du finde ud af om det skal være med på mundbindet. Det er forskelligt hvad folk vælger i dette sammenhæng. Nogle foretrækker blot at have navnet på virksomheden samt et logo. Det kan hurtigt blive uoverskueligt at kigge på hvis der også kommer et slogan. Et mundbind er ikke et kæmpe lærred så brug pladsen ordentligt.

Opfordrer dine ansatte til at benytte sig af mundbindet

Når mundbindene er ankommet, kan du have gavn af at holde en form for forsamling og fortælle at du har købt disse mundbind. Fortæl derudover også hvad der er på dem. Forklar dine ansatte at de er godkendte og sikrer at bruge der hvor de ellers ville bruge mundbind. Opfordrer dem til at bruge det både for deres egen sikkerheds skyld og for reklamen for firmaet også. Det er en god og sikker reklame – specielt i disse tider.