Blog

Sådan får du madordning til et lille firma

madordning - små virksomheder

Det er altid en god ide at sørge for god mad for dine ansatte, når de er på arbejde. Det kan du blandt gøre ved at lave en madordning, så der for eksempel altid er mad i en kantine, hvor arbejderne kan købe sig til maden. 

Læs mere her om madordninger, hvordan du får en, samt hvilke andre kostrelaterede initiativer du kan foretage dig i din virksomhed. 

Hvilken madordning skal du have? 

Der er en del forskellige madordninger, du kan vælge imellem, hvis du gerne vil have en madordning til dit lille firma. I dag er det blevet meget almindeligt, at cheferne på de forskellige små firmaer omkring i Danmark betaler for en eller anden form for madordning til deres arbejdere. Derfor er der også kommet mere konkurrence på markedet, hvilke betyder flere valgmuligheder for dig som kunde. 

Hvis du ikke tidligere har prøvet at anskaffe dig en madordning til et firma, så kan det være en god ide lige at tage dine forhånds undersøgelser. Undersøg gerne hvilke forskellige madordning løsninger, der befinder sig i dit lokalområde – eller omkring det område hvor dit firma befinder sig. 

Ofte kan du finde en hel del information ved at tage på nettet og kigge på de forskellige hjemmesider. Men tøv heller ikke med at ringe de forskellige firmaer op, hvis du gerne vil høre mere om lige præcis deres madordning service. 

Et telefonopkald skader ikke  

Det skader sjældent nogen, at man lige løfter røret og prøver at ringe nogle op og høre nærmere om, hvordan de klarer deres madordning service. Ofte kan man endda få meget bedre information på den måde, fordi at selve firmaet kan fortælle dig, hvordan deres madordning vil komme til at påvirke dit firma. 

Der er nemlig forskel på, om man skal have en madordning til 300 mennesker eller 50 mennesker. Det er noget som madordningen firmaet meget bedre kan tage stilling til, om de for eksempel har kapacitet til, når du ringer dem op. 

Andre kostrelaterede initiativer på virksomheden 

Som virksomhedsejer går man højt op i ens arbejderes sundhed. Hvis ikke arbejderne er sunde, så kan de heller ikke præsterer så meget på selve arbejdet. Det er netop derfor, at man som chef ofte går op i hvilken slags madordning der er på ens firma. Gennem en sund madordning sørger man nemlig for, at arbejderne i hvert fald for mindst et solidt måltid den dag. 

Men der er mange andre ting du også kan gøre som chef ud over at lave en god madordning på dit firma, hvis du gerne vil have at dine arbejdere lever sundt. Du kan blandt andet sørge for, at der bliver afholdt forskellige workshops eller kurser omkring sund livsstil og ernæring. 

Du kan også vælge at åbne et fitnesscenter på din virksomhed. På den måde er det meget nemt for dine arbejdere at komme ned og få motioneret lidt, for eksempel indimellem deres arbejdsopgaver eller blot efter endt arbejdsdag. På den måde sørger du også for, at de får rørt kroppen, hvilket er meget sundt.