Blog, Indretning & Mode

Sådan finder du glæden ved hjemmearbejde

hjemmearbejde

Med de nyeste restriktioner er rigtig mange tvunget til at arbejde hjemmefra, og det er ikke altid sjovt. Mange har desuden børn hjemme, og det gør det kun endnu mere vanskeligt at bevare den rette ro til at fokusere på arbejdsopgaven. Men du behøves ikke at fortvivle, der er en vej til at gøre det meget mere behageligt.

Sidder du også ved spisebordet?

Spisebordet er ikke et godt sted at arbejde. På din arbejdsplads har du sandsynligvis din helt egen kontorplads med alle mulige ting fra kontorforsyning. Der er nok altid blækpatroner i printeren, din computer virker med hjælp fra IT-ansatte, og din stol er ergonomisk korrekt. Du kan altid finde en kuglepen og linjeret papir. Sagt på en anden måde, så har de tænkt på dig. Du er mødt med kontorforsyning.

artikler til kontoret

Skab dig en arbejdsplads

Svaret lægger i at skabe dig en arbejdsplads, som kun er din. Hvor din computer står klar, hvor der er rigelig kontorforsyning, og du i det hele taget har nok. Det er med at skabe en indstilling til, at der er overflod af kontorforsyning, sådan så du kan læne dig tilbage og lade din indre arbejdshest få færten. Der skal altså også helst være en dør mellem dig og resten af familien, sådan så du kan mærke roen og dit fokus indfinde sig. Forstyrrelser gør ikke arbejdsdagen nemmere. Du kan finde elementer til din hjemmearbejdsplads her https://redofficescanofficeshop.dk/. Med en god kontorforsyning af dit hjemmekontor er du rigtig langt.

Du må gerne holde pauser

På dit arbejde snakkede du med dine kollegaer eller tog en kop te eller kaffe. På din hjemmearbejdsplads er dette ikke muligt, men derfor må du stadig gerne holde pauser. Det er ikke muligt at være fokuseret otte timer om dagen i streg. Med korrekte pauser hvor du eventuelt strækker din krop er du nået rigtig langt. Vi tilbringer rigtig meget tid dagligt, hvor vi sidder, og det har vores krop ikke godt af. Især ikke under nedlukningen, hvor du i forvejen er mere disponeret for dårligt humør. Hvis du kan klare nogle af dine arbejdsopgaver gående, så skal du prioritere det. Motion og lys er vigtigt i enhver januar, men om muligt endnu vigtigere under en nedlukning. Du har nemlig ikke dit sociale netværk til at holde dig oppe.

Kig på noget pænt

Et vindue kan hjælpe dig rigtig meget. På den måde bliver du ikke skærmblind og du giver dit øje en pause fra skærmen. Dit øje har godt af at kunne fokusere på noget i horisonten, og derfor er et vindue med udsigt tæt på din arbejdsplads en rigtig god ide. Prøv at lade dig selv finde det smukke i det scenarie, du kan se udenfor. Om det så er en væg eller en lille plet græs med et par fugle, så er det stadig magisk. Du kan finde taknemmeligheden over, at du er så heldig at have et arbejde og en udsigt. På den måde bliver dagene nemmere at komme igennem.