Blog

Sådan lægger du den perfekte eyeliner

Hvis du gerne vil skabe et flot og markeret udtryk omkring dine øjne, er en god eyeliner ikke til at komme udenom. Med en eyeliner kan du tiltrække masser af opmærksomhed mod dine smukke øjne, da de vil blive en endnu skarpere og endnu tydeligere del af dit ansigt.

Netop derfor bør en eller flere eyelinere være en fast del af dit makeupskab, så du altid har noget at markere dine øjne med i det daglige, eller når du gerne vil gøre noget ekstra ud af dig selv i forbindelse med en fest.

Der findes flere forskellige typer af eyeliner, og du har derfor rig mulighed for at vælge en type, som passer til dig. Du kan eksempelvis vælge mellem en glitter eyeliner, en hvid eyeliner, en flydende eyeliner eller en klassisk sort eyeliner. Du finder også eyeliners i mange andre farver, så du får nemt ved at matche din eyeliner til resten af ansigtets makeup.

Hvis du er på udkig efter en ny eyeliner, kan det betale sig at vælge en eyeliner i en god kvalitet, som vil give dig de resultater, du forventer. Du kan eksempelvis se med blandt udvalget af eyelinere hos GOSH, da mange makeupentusiaster mener, at den bedste eyeliner er fra GOSH.

Men hvordan lægger du så den helt perfekte eyeliner, når du skal til fest eller afsted i det daglige? Læs med herunder og bliver klogere.

Guide til at lægge eyeliner

Når der findes flere forskellige typer af eyelinere, findes der også flere forskellige måder at lægge den perfekte eyeliner på. Med det sagt, så findes der alligevel nogle overordnede retningslinjer, som du kan følge for at kommer sikkert i mål.

Et lægge eyeliner er ikke nemt, og det er noget, som kræver lidt øvelse for at mestre det. En eyeliner kræver nemlig høj præcision, hvis den skal lægges rigtig og give det helt rette udtryk.

Hvis du ikke har så meget erfaring med at lægge eyeliner, kan det således betale sig at vælge en tusch- eyeliner til at starte med, da denne type af eyeliner er nemmere at lægge, så du kan få gode resultater og god erfaring, inden du bevæger dig videre til en anden eyeliner.

Hvordan du lægger din eyeliner, afhænger naturligvis også af, hvilket udtryk du gerne vil have. Der er forskellige sværhedsgrader afhængigt af, om du bare vil fremhæve dine øjne på normal vis, eller om du vil lave de såkaldte ’wings’ i kanten af dine øjne.

Hvis du har svært ved at opnå det perfekte resultat i forbindelse med at lave eksempelvis ’wings’, kan du prøve med en skabelon. Du kan printe en skabelon ud fra nettet, som du skal klippe ud og herefter holde op foran dit øje. Herfra skal du bare tegne efter skabelonen, så det bliver nemt at ramme den perfekte form, og så du får et ensformigt look ved begge øjne.

Alternativt kan du bruge din øjenskygge til at lægge en følgestreg først, som du herefter kan tegne efter med din eyeliner.