Livsstil & Skønhed

Udfold din kreativitet med Hama perler

hama perler

De fleste kender allerede til de smarte Hama perler, da de er at finde i de fleste børnehaver, fritidsordninger og i mange hjem. De farvestrålende perler hører til i ethvert hobbyrum, og det er efterhånden næsten kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan man kan bruge dem.

Man skal blot have perler, plader og et strygejern, og så er man godt på vej. Når perlerne er lagt på pladen, så dækkes de blot med bagepapir. Så stryges de, indtil de hænger sammen, og så kan du beholde den flotte kreation.

Det er for alle aldre

Hama perler bliver måske set af nogen, som noget børn leger med. Det er rigtigt, at de smarte perler kan bruges af børn helt ned til 3 år, men perlerne er populære for mennesker i alle aldre.

For børn kan man have mange timers sjov, hvis man stikker dem en skål blandede perlerne og nogle perleplader, som de kan sætte dem på. For de lidt ældre unger og de voksne, så er der endnu flere muligheder.

Her kan man holde farverne sorteret, og man kan følge flotte mønstre, som man kan finde online.

Det hele kan nemt købes på sider som Babadut. Du behøver ikke mange ting for at komme i gang, men du vil sikkert hurtigt opleve, at du får lyst til at købe alle de flotte farver, som Hama perler findes i.

hama perler

Søg inspiration online

Der er masser af inspiration at hente online, hvis du blot søger på ‘Hama perler’. Det kan for eksempel være på blogs, som deler mønstre og gode idéer, eller Facebookgrupper som gør det samme.

Ønsker du endnu mere detaljerede guides, så er Youtube nok dit bedste bud. Her lægger Hama selv en masse videoer op, hvor de kommer med tips og tricks til din leg med Hama perler.

Gå all in med Hama Connectors

Noget super fedt som Hama har skabt, er Hama Connectors, som lader dig sætte perleplader sammen, så du kan lave de vildeste 3D-kreationer. Det kan være et væsen, hvor krop og vinger er i hver sin dimension, en dukke som kan få flere sæt tøj på og meget andet.

Det er bare med at få de gode idéer. Du kan selvfølgelig også finde en masse idéer online.

Pynt til enhver lejlighed

Hama perler kan ikke bare bruges til abstrakte perleplader, som nevøen på 4 år har lavet i børnehaven, selvom de er hyggelige.

De kan også bruges til pynt til jul, påske, fødselsdage, og meget mere. Du kan lave påskeæg, som kan hænges op eller stå selv, du kan lave nisserne som kravler rundt i stuen og på juletræet, eller du kan finde på noget helt tredje.

Du kan også lave flotte skilte, hvor du for eksempel skriver navne og datoer til et bryllup, en dåb og andre mærkedage. Det er en flot gave, som kan stå fremme og pynte.

Hama perler er det kreative valg til hele familien, og der er altid nye farver og mønstre at udforske.