Blog, Livsstil & Skønhed

Derfor bør dit firma have en frokostordning


Er man så heldig at arbejde i København, ved man, hvor mange lokkende tilbud, der er i en by som den. Men livet i en storby kan være stressende, så man ikke får taget de valg, man godt ved, man burde.

Et af de steder, mange kommer til at springe over, hvor gærdet er lavest, er når det kommer til frokosten.

Så er I trætte af kedelige madpakker eller alt for mange usunde, hurtige frokostvalg i løbet af ugen på din arbejdsplads? Savner I fællesskab med kollegerne, fordi I enten spiser foran hver sin computerskærm eller farer ud i byen på jagt efter mad?

Så kan en frokostordning være lige netop det, I har brug – og en god frokostordning København er faktisk bare få klik borte.

Det vigtige brændstof

Maden er vores vigtigste brændstof. Og når man er ordentligt tanket op med god og nærende mad, så præsterer man bedre, man er mere produktiv og føler sig bedre tilpas.

Med en frokostordning er I sikre på at få god og sund mad med det rette indhold af næringsstoffer, vitaminer og mineraler til at holde jer gående i løbet af arbejdsdagen.

Maden laves hos lokale leverandører i nærheden og leveres frisk direkte til jeres arbejdsplads hver eneste dag.

Med en frokostordning i København kan I ydermere være sikre på at spise varieret hver uge, så frokosten aldrig behøver at blive kedelig eller forudsigelig. De mange leverandører, der er tilknyttet en moderne frokostordning i København, gør nemlig, at der altid er masser af forskellige retter og køkkener at vælge imellem.

Og hvorfor ikke udnytte den store variation fuldt ud, og fx vælge mad fra et køkken den ene uge, og mad fra et andet den næste.

Udbuddet er der, det er bare at benytte sig af det.

Mad skaber fællesskab

Udover god og varieret mad giver en frokostordning i København jer også mulighed for at styrke det kollegiale fællesskab og bringe nye innovative løsninger frem. Ja, nye løsninger.

For når man bringer mennesker sammen på tværs af teams og afdelinger, så deles både sjove historier, erfaringer og problemstillinger, og pludselig kan man have fundet løsningen på et givent problem, bare fordi der sad en kollega fra en anden afdeling ved siden af én ved frokosten.

Med andre ord: Den fælles frokost har gjort en synergieffekt mulig til gavn for såvel virksomhed som medarbejdere.

Pauser gør hjernen godt

Andre gange bruges frokosten ikke til faglig snak, men som en afkobling med historier fra hjemmelivet, den seneste rejse eller en tur på genbrugsjagt, men dette tankemæssige frikvarter er faktisk lige så vigtigt for produktiviteten og resultaterne i en virksomhed, som den faglige snak kan være.

Det er godt for vores hjerner at koble fra og beskæftige sig med noget andet, bare i den halve time en frokost tager.

Herefter vil hjernen være ladet op og klar til resten af dagens opgaver – og måske kommer den endda op med præcis den løsning, det var helt umuligt at få øje på tidligere på dagen.