Blog

Lækre drinks opskrifter: Sådan laver du perfekte drinks hver gang

Lychee

Leder du efter en lækker drinkopskrift, der vil imponere dine venner og familie? Så behøver du ikke lede længere! I dette blogindlæg vil vi dele nogle af vores yndlingsopskrifter på drinks, som både er velsmagende og nemme at lave. Uanset om du er på udkig efter en forfriskende smoothie eller en overbærende cocktail, har vi styr på det hele. Så læn dig tilbage, slap af, og lad os vise dig, hvordan du laver den perfekte drink hver gang!

Med eller uden alkohol – valget er dit

Alle de nedenstående forslag til drinks kan både laves med og uden alkohol alt afhængig af dine præferencer og hvilken begivenhed, som du og dine gæster skal nyde en lækker drink til.

Den eksotiske drink

Er du træt af de klassiske drinks, som daiquiri eller dark and stormy, så er det denne drinks, du skal prøve lave til dig og dine gæster. Det er nemlig en såkaldt Lychee Martini, drinken er nem at lave og kræver kun fem ingredienser: Lychee, lychee sirup, vermouth og vodka. Ryst det hele sammen, og voila, du har en lækker drink, som med garanti vil imponere dine gæster

Den forfriskende drink

Først har vi en opskrift på en forfriskende smoothie med vandmelon. Det er den perfekte drink til sommeren og er super nem at lave. Du skal blot kombinere vandmelon, citronsaft, mynteblade og is i en blender og blende den, indtil den er glat. Hvis du ønsker at tilføje lidt sødme, kan du også tilsætte honning eller agavenektar efter smag.

Den klassiske drink

Dernæst har vi en opskrift på en klassisk mojito. Denne forfriskende cocktail er lavet med rom, limesaft, mynteblade og mousserende vand. For at lave den skal du blot kombinere alle ingredienserne i en shaker med is og ryste den godt. Si derefter over i et glas, og nyd den!

Den fyldige drink

Til sidst har vi en opskrift på en lækker chokolademilkshake. Denne fyldige og cremede lækkerbisken er perfekt til enhver chokoladeelsker. Du skal blot kombinere mælk, is, chokoladesirup og et par dråber vaniljeekstrakt i en blender og blende den, indtil den er glat.

Den anderledes drink

Leder du efter noget lidt mere festligt? Så prøv vores opskrift på en ferieinspireret eggnog latte! Denne lækre drink er lavet med espresso, mælk, muskatnød og kanel. Du skal blot kombinere alle ingredienserne i en blender og blende dem, indtil de er jævne. Servér over is og nyd det!

Glem ikke pynten

Ligegyldig om du kun skal lave en drink til dig selv eller du får gæster på besøg til drinks, så gør noget ud af det. Med andre ord – glem ikke at gøre dig umage og pynt din(e) drinks. Man kommer langt med en skive agurk eller en båd lime, men kast dig også gerne ud i tørrede appelsiner, spiselige blomster og hvad der ellers er af pynt på markedet.

Vi håber, at du nyder disse opskrifter! Skål!