Blog, Livsstil & Skønhed, Rejser & Oplevelser

Lav dine egne negle med et smart startsæt

negle startsæt

Flotte negle er blevet en ret stor trend over de seneste år. Folk tager til saloner og får lavet deres negle til dyre priser – endda flere gange på nogle måneder. Hvorfor gøre det når du kan lave dine helt egne negle med et negle startsæt. Læs alt om negle startsæt, og hvorfor du skal lave dine egne negle med dette neglesæt.

Hvorfor lave dine egne negle?

Der er mange grunde til, hvorfor du skal lave dine egne negle. For det første er det meget billigere end at få dem lavet hver anden måned hos en salon, som tager alt for mange penge for det. Du kan lave lige, hvad du vil, hvis du laver dem selv.

Hvis du især godt kan lide at være kreativ og førhen også har været vild med at lave dine egne negle, så er et negle startsæt det perfekte for dig. Du kan finde sådan et hos nrkosmetik.dk. Så vil man gerne være lidt kreativ samtidigt med, at man sparer penge, vil det være et hit. Desuden er det også en måde at få lidt underholdning på, eller måske en fremtidig hobby.

Det er selvfølgelig ikke nemt første gang, men øvelse gør mester. Det er som sagt også en god mulighed for at få en ny hobby. Så kan man også give sine veninder nogle nye og flotte negle, når man har fået styr på teknikken og har øvet sig lidt.

smart negle startsæt

Hvordan fungere dette negle startsæt?

Alt efter hvilken pakke man vælger, vil man selvfølgelig også få forskellige ting med i pakken. Det kan både være forskellige farver neglelak, gel, neglelak fjerner, nogle wipes, neglefile og en UV-lampe til at sætte neglene ordentligt, så de tørrer.

Når du laver neglene selv, så skal man selvfølgelig starte med at rense ens negle, så de er rene, og der ikke er noget skidt eller fnuller. Herefter kan du påføre den her gel, som altså er det, der laver selve neglen. Her kan du vælge imellem en masse længder, former, og hvad der ellers er at vælge imellem. Du kan jo vælge lige det du vil, da det er dig, der styrer det hele.

Så er det her man ofte bruger den her lampe og får den her gel til at tørre og sætte sig fast. Så kan du nu male dine nye negle, med lige den neglelak du vil. Du kan vælge bare at farve dem med en farve, men du kan også lavet noget kunst. Det kunne være striber, prikker eller hjerter. Det er selvfølgelig op til en selv, hvad man har lyst til at lave på ens negle.

Så det har rigtig meget med kreativitet at gøre. Så hvis du elsker beauty og at være kreativ, er det her virkelig er noget for dig. Især hvis du bruger mange penge på at få dine negle lavet. Så kan du nu lære at lave dem selv, med et rigtig smart startsæt til neglene.