Blog, Livsstil & Skønhed, Rejser & Oplevelser

Nyd de lune sommeraftner med en drink på terrassen

sommer gin drink
agnesblog

De lyse sommeraftener bliver længere og lysere og giver anledning til at tilbringe aftenerne udenfor i haven, på terrassen eller på altanen. Hvordan nyder man sommeraftenerne udenfor bedre end i godt selskab? Ja, det skulle da lige være med en drink i hånden samtidig. Der findes mange lækre sommerdrinks og noget af det, der de seneste år er blevet utroligt populært at putte i sine drinks, er en af de mange udgaver af gin.

Der findes mange lækre sommerdrinks

En sommerdrink skal gerne være kold, ikke for tung og flot at se på – og det er der heldigvis mange drinks og cocktails, der er. En drink, der har været meget populær de seneste år, er den forfriskende Aperol Spritz, der har kunnet findes mange i danske haver. Den smukke orange farve og den nemme fremgangsmåde gør det heller ikke svært at forstå populariteten.

I samlingen af smukke sommerdrinks, bør den kølige Strawberry Daiquri også nævnes. Med sin slushice konsistens er denne drink ideel til nedkøling, når det er varmt, og så er jordbær jo også en meget sommerlig ingrediens.

Der findes masser af andre lækre sommerdrinks, og uanset om du skal bruge rom, vodka, gin eller noget helt fjerde til din sommerdrink, kan du finde det hos https://www.jyskvin.dk/. Når du skal lave din sommerdrink, kan du enten bruge en af de mange opskrifter, der findes, eller du kan prøve dig frem selv – hvis du tør. En ingrediens, du helt sikkert bør overveje, er dog gin, der de seneste år er blevet mere og mere populær.

drinks

Gin er mere end Gin og Tonic

Den mest kendte drink med gin er nok klassikeren Gin og Tonic, der består af tre simple ingredienser – gin, tonic og lime. Denne populære drink kan man også lave i et hav af forskellige variationer, hvor man skifter lime ud med f.eks. jordbær og sort peber eller tranebær og timian for blot at nævne nogle få eksempler.

Der findes dog også flere andre drinks og cocktails til de lune sommeraftener, hvor lige netop denne form for spiritus gør sig godt. Et sikkert hit, når man snakker om sommerlige drikke, er hyldeblomstsaft. Hvis man tilsætter dette til en form for drik, kan man næsten kun komme til at tænke på sommer.

Derfor er hyldeblomst selvfølgelig én af de ting, man kan blande med gin, når man skal lave en lækker sommerdrink. Udover hyldeblomst kan man med fordel også tilsætte lidt mynte eller ingefær. Derudover er der selvfølgelig også den populære Gin Hass, hvor man tilsætter mangosirup, citronsodavand og limesaft.

Alkoholfrie drinks

Er man af den ene eller den anden grund ikke så meget til alkohol, kan de fleste drinks også laves i en version uden alkohol. Så hvis du f.eks. ikke vil have, at din gravide veninde skal føle sig udenfor, er det heldigvis nemt at lave en alkoholfri drink til hende, der ligner den, I andre får.

Ofte kan man udelade eller erstatte alkoholen med noget andet og alligevel få en rigtig lækker drink ud af det. Der er altså ingen undskyldning for ikke at hygge sig på terrassen med en lækker drink.