Livsstil & Skønhed

Behandl tørt hår og hud med disse hårprodukter

hårprodukter

Døjer du med tørt hår og hud? Så er du en af tusindevis af danske mænd og kvinder, som hver dag døjer med denne problemstilling. Hvis du gerne vil vide hvordan du kan behandle tørt hår og hud, så bliv her et par minutter, og læs med herunder for at blive klogere på hvilke produkter der er effektive til behandling af tørt hår.

Fugtgivende shampoo

Måske har du mange forskellige shampooer på din hylde på badeværelset, men hvad vigtigst er, er at du har et af de vigtigste hårprodukter; en fugtgivende shampoo. Tørt hår og hovedbund tørster efter en shampoo som giver fugt og pleje, da huden og håret plejes på den måde. Fugt er altafgørende, da der ellers dannes skæl i hovedbunden, samtidig med at håret knækker og sundheden daler. Har du problemer med tørt hår og hud, så er det meget simpelt: Du skal have en shampoo som fugter og giver huden og håret vigtig næring, så hudens og håret sundhed vedligeholdes – sådan en shampoo kan f.eks. købes hos Hair247.dk. I visse tilfælde bør man endda behandle problemet med en sulfatfri shampoo. Årsagen til det er, at sulfater i shampooer både vasker håret, men på skadelig vis også fjerner din hovedbunds fedtlag, som beskytter din hovedbund fra at udtørre. Derudover, så kan du nøjes med kun at vaske dit hår to gange om ugen, såfremt du anvender sulfatfri shampoo. Men om du skal anvende en sulfatfri shampoo eller en fugtgivende shampoo, afhænger af hvor tørt dit hår er. Du kan eventuelt tale med en hudlæge om din situation.

hårprodukter

Fugtgivende balsam

Når du forhåbentlig har anvendt en god og effektiv fugtgivende shampoo, så bør du dernæst anvende et andet vigtigt hårprodukt; en fugtgivende balsam, som også tilfører dit hår og hovedbund vigtig næring. Hvis du ikke ved det i forvejen, så kaldes en balsam også for ’conditioner’. Derfor må du ikke blive forvirret hvis du finder produkter hvor der står ’conditioner’. Det er det helt samme produkt. Men denne fugtgivende balsam skal du massere ind i dine hårspidser og lade den sidde i op til 8 minutter, således, at ingredienserne kan trække ind. Derefter skal du skylle den ud. Balsam fugter dit hår og reparerer dine hårspidser, som hos mange mennesker er tilbøjelige til at knække grundet slidtage. Ikke mindst, får dit hår også en dejlig glans og fantastisk blødhed.

Næringsrig hårkur

Hvis du gerne vil undgå at klippe dine hårspidser af, så kan du nemt finde et alternativ til dette. Alternativet er en næringsrig hårkur, som plejer at være en effektiv løsning på tørt hår. Hårkure er effektive fordi de trænger ind til håret dybde og rødder og behandler problemstillingen. Hårkure er lidt anderledes fra balsam, da hårkure skal masseres ind i hele håret, hvorimod balsam kan skal masseres i spidserne. En hårkur bør du først vaske ud af håret efter en time således, at ingredienserne effektivt kan trænge ind. Hvis dit hår er ekstremt tørt og spidserne knækker, så anbefaler vi, at du anvender hårkure to gange om ugen.

Glansende og plejende hårolie

Ikke nok med at hårolie giver dit hår en fantastisk glans, så giver hårolie også plejende næring til dit hår således, at de skadede hårstrå kan genopbygges. Når du anvender hårolie til tørt hår, vil du opleve, at dit hår med tiden bliver mere og mere blødt og glansfuldt. Anvend hårolie 2-3 gange om ugen. Hårolie betragtes som et af de vigtigste hårprodukter ift. tørt hår.