Livsstil & Skønhed

Hjælp til at finde legetøj 1 år

legetøj 1 år

Når der er de helt små i familien og det er tid til at købe gaver eller at du bare har lyst til at forkæle dem, så kan det godt være svært at finde det helt rigtige legetøj. Det er nok fordi at vi som de voksne har en idé om, hvad legetøj skal være og at der partout skal være noget bestemt de små kan lide. Men den her tankegang er slet ikke nødvendigt og slet ikke når du skal finde legetøj til 1 år og op efter. I denne artikel kan du hente inspiration til, hvordan du finder det helt rigtige legetøj.

Tal til barnets sanser

Små børn elsker farver, lyde og teksturer så hvis du køber legetøj i denne stil er du uden tvivl på rette spor. Legetøj til 1 år er faktisk relativt nemt at finde, hvis du som voksen kan tænke lidt ud af boksen og gå tilbage til barndommen. Det kan være alt fra en aktivitetshund til en bide bog og stofbog. Det er ikke lige alle forældre der vil blive glad for dig, hvis du køber legetøj der larmer, men barnet vil uden tvivl elske det. Her ville musik instrumenter, som passer til alderen være et super godt bud, der helt klart vil falde i god jord hos den lille. Dette taler også til barnets sanser, rytme og finmotorik. Legetøj 1 år behøver ikke være det mest prangende eller falde ind under en bestemt kategori, det skal bare være sjovt, udfordrende, farverigt eller med massere af lyde.

legetøj 1 år

Legetøj til 1 år er ikke så kompliceret som det virker

Hvis du gerne vil holde dig gode venner med alle i familien, så kan du med garanti også finde fedt legetøj uden lyd. Her kan du med fordel også se på, hvordan du kan hjælpe mor og far. For eksempel kan du købe et aktivitetstæppe, dette hjælper ikke kun barnet med stimuli og få styrket nakkemuskler, det hjælper også mor og far med bare at få et par minutter uden at de skal være på. Du kan også købe anden form for legetøj, som hjælper den lille med at udvikle sig. Det kan være noget så simpelt som en rangle med tyndt greb, her bliver den lille nemlig nødt til at øve sig på sit pincetgreb. Du kan også prøve at give den lille tryghed når den skal sove ved at købe en sutteklude bamse eller noget i den stil, hvem ved? måske bliver du dagens mand i skysovs og både mor, far og baby får lov til at sove natten igennem. Som du nok allerede nu kan mærke, har denne artikel måske sat dine tanker og kreativitet i gang. Som skrevet tidligere er det ikke det helt store problem at købe legetøj til de små, det gælder bare om for os voksne at blive bedre til at tænke lidt ud af boksen og så samtidig lade vær med at sætte for store forventninger til hvad vil vil give i gave.