Indretning & Mode, Livsstil & Skønhed

Mangler du et nyt fitnesscenter? Dette kan du prøve

holdtræning i fitnesscenter

Lige nu er diverse fitnesscentre lukket ned landet over, men der er mange, der glæder sig rigtig meget til, at de kommer til at åbne op igen. Men ved du, hvor du skal tage hen, næste gang det hele åbner op igen? Hvis ikke, så kan det være, du skal prøve Fitness Holte.

23 deltagere på holdtræning

Hvis du holder af holdtræning, så er det også noget, du kan gøre hos Fitness Holte. Her er der plads til 23 personer pr. hold. Det kan være dejligt at træne på et hold sammen med andre, fordi man kan motivere hinanden, mens man træner. Der er nogle, der slet ikke kan lide at træne alene, simpelthen fordi de mangler motivationen, når de træner alene. Derudover er der naturligvis en instruktør, der har det job at geare folk op – så det er også noget, der kan hjælpe til, at man yder sit ypperste.

Og det er jo sådan, man får allermest ud af din træning, hvis man kan yde sit bedste og presse sig selv. Du kan f.eks. prøve reformertræning, som er en træningsform, der er udsprunget af træningsformen pilates. Her er der fokus på at bruge kroppens egen vægt samt reformernes fjedre. Når man reformertræner, så ligger man ned eller sidder op, og der er samtidig fokus på vejrtrækningen. Der er allerede mange, der er glade for træningsformen, og det kan også sagtens være, at det er noget, du kommer til at synes, er sjovt.

Heat it up

Hos fitness Holte kan du også prøve Heat It Up. Konceptet går ud på, at man træner sammen på et hold i et rum, der er 37 grader varmt. Hvorfor er det smart? Det er det, fordi det varmer musklerne op indefra, hvilken øger ens styrke og smidighed. Derudover hjælper infrarød med udskillelsen af affaldsstoffer, hvilket betyder, at du bliver mere udholdende og så bliver din restitution også forbedret. Det er altså en meget sund form for motion, der har en masse fordele.

TRX

fitnesscenter trx

TRX er en forkortelse for Total body Resistance, og her træner du med nogle stropper, der hænger fra loftet samt din egen kropsvægt. Du kan også prøve Heat It Up TRX, hvor især din core muskulatur bliver trænet. Det er en forholdsvis simpel, men stadig meget effektiv, træningsform.

Stram op

Stram op er, som navnet indikerer, en holdtræning, hvor der er fokus på at stramme kroppen op. Her får du trænet hele kroppen igennem, og der er benyttes både håndvægte, ringe, elastikker og bolde. Her bliver du udfordret både på styrke, men også balance og udholdenhed.

Bungee Fly

Hvis du leder efter en motionsform, der er sjov – så skal du helt sikkert prøve Bungee Fly. Her bliver man spændt fast til en elastik, som gør, at man er let på fødderne og kan hoppe rigtig højt.

Træn selv

Du kan også vælge at træne selv i fitness Holte. Der er mange gode maskiner, som har fokus på de forskellige dele af kroppen.