Indretning & Mode

Min top 3 af yndlings smykkebrands

Måske du trænger til at blive inspireret lidt på smykkefronten? I så fald synes jeg, at du skal læse med her. Jeg vil komme omkring min top 3 i forhold til smykkebrands – den ændrer sig løbende, men i skrivende stund ser den således ud! 

Pernille Corydon

På en rigtig fin tredjeplads finder vi det populære brand Pernille Corydon, som laver lækre smykker i sølv og forgyldt sølv. Det er et dansk smykkebrand, og med deres smykker ønsker de at skabe forbindelse til enkeltheden i det skandinaviske. Smykkerne forhandles mange forskellige steder i verden, og byder i dag på et hav af forskellige kollektioner. Du finder både øreringe, ringe, armbånd, halskæder og ankelkæder. Derudover har de også lavet små søde gaveæsker, som jeg selv synes er perfekte til en betænksom gave.

Jane Kønig

På en andenplads har jeg valgt Jane Kønig smykker, det har jeg fordi, jeg først og fremmest er helt vild med deres Love Tags, og har været det lige siden de kom frem. Jeg synes virkelig, at de er fine og personlige, og jeg synes det er super fedt, at de har fået et langt større udvalg af vedhæng, som jeg synes man kan kombinere så fint med Love Tags. Her er der igen tale om et dansk brand, som laver smykker i forgyldt sølv og sølv. Derudover har de også et udvalg af deres smykker i 18kt guld. 

Maanesten

På førstepladsen har jeg det meget populære brand Maanesten. Det er mit favorit brand, og det har faktisk været det længe. Ligesom de to andre er der tale om et dansk brand, som laver smykker i forgyldt sølv og sølv. Det som jeg rigtig godt kan lide ved særligt Maanesten er, at de formår at skabe designs, hvor der sker en helt masse – men på den fede måde! De har en evne til at sammensætte mange forskellige farver og stilarter, og stadig skabe noget unikt og smukt.