Blog, Livsstil & Skønhed, Rejser & Oplevelser

Gode gaveidéer til mors dag

mors dag

De fleste af os har en kærlig og dejlig mor, vi elsker inderligt, men som vi typisk glemmer at sætte pris på i dagligdagen. Heldigvis har vi én dag om året i Danmark, som er dedikeret til alle mødre, hvor vi kan øse ud af anerkendelse og taknemmelighed. Mors dag afholdes den anden søndag i maj måned, og har sin oprindelse i USA fra 1872, men kom senere hen til Danmark i 1910.

I Danmark plejer vi at fejre dagen ved at bruge tid sammen med vores påskønnede mor, men det er samtidig også en god anledning til at give hende en flot gave. Det kan være alt fra blomster til chokolade eller blot en middag, og hvad du helt præcist vælger at give hende, er selvfølgelig op til dig. I denne artikel har jeg samlet nogle gode bud på gaveidéer til mors dag.

En kaffekop specielt til hende

De fleste af os drikker kaffe hver morgen, og derfor er en personaliseret kaffekop en oplagt gave til mors dag. Det er en meget personlig gave, som din mor vil have mulighed for at blive mindet om hver evig eneste dag. På nogle webshops har du mulighed for at købe en kop, hvor du selv kan indsætte et billede samt tekst, der gør den ekstra personlig. Der kan dog være lang leveringstid, da de skal produceres ud fra dine personlige ønsker. Hvis du er lidt for sent ude med gaven til mors dag, så findes der heldigvis andre alternativer. Mange butikker sælger nemlig også kaffekopper til mors dag, hvor du kan finde standardiseret tekster såsom på koppen herunder:

”FUCK MOTHER’S DAY – I love you every single day!”.

kaffekop til mors dag

Uanset hvilken løsning du vælger, så er det en skøn gave til mors dag. Jeg har i hvert fald bestilt en til min mor med et billede af os begge, som hun vil kunne nyde synet af hver dag.

Kvalitetstid og spaophold

Materielle goder er ikke alt, eftersom de hurtigt kan blive glemt blandt mængden, og derfor er jeg generelt ikke stor tilhænger af blomster og chokolade. Jeg synes personligt, at mors dag skal bruges på at tilbringe tid sammen med nærvær i fokus. Derfor har jeg også booket et spaophold i Ystad til min mor og jeg, hvor vi skal overnatte. Det er relativt dyrt, da opholdet inkluderer overnatning, adgang til spa og ikke mindst en flot 3-retters menu. Jeg har ikke været der før, så jeg glæder mig til at have en hel dag med min mor i skønne omgivelser ved Ystad Saltsjöbad.

spa ophold i ystad

Du behøver selvfølgelig ikke at købe dyre gaver, det er trods alt en dag, som virksomheder har brugt i deres markedsføringsstrategier. Der findes billigere alternativer, som kan være mindst lige så hyggeligt. Jeg kan også anbefale at tage ud og spise en brunch med din mor på dagen, hvor I har mindst lige så gode muligheder for at være nærværende med hinanden.

brunch