Blog

Sådan får du mere kreativitet ind i din hverdag

krus med logo

Er du typen, som elsker at være kreativ, men som ikke altid lige kan få presset kreativiteten ind i din hverdag? Vi har alle sammen travlt, og det betyder, at der ikke altid er plads til de kreative fritidsinteresser. Det betyder dog ikke, at du helt skal undvære kreativiteten i dit liv. Der er nemlig flere måder, du kan få den med på, selvom du måske altid har noget, du skal nå. Læs med her, og bliv inspireret.

Fyld dit hjemme med flotte krus med tryk eller logo

Det lyder måske skørt, men der er bare noget super inspirerende ved flot og farverigt keramik. Hvis du elsker at drikke kaffe eller te, er det især oplagt at investere i nogle kreative krus, der kan lede dine tanker mod de mere kreative egne. Når du kigger på krusene, vil du nemlig blive mindet om en masse forskellige ting, du ellers ikke ville tænke på.

Heldigvis kan man få rigtig mange krus med tryk og logo. Du kan endda få printet dine egne krus, hvis du har nogle gode ideer. På den måde kan du være kreativ, uden at du behøver bruge for meget tid på det. Du ordner det bare på nettet, og så har du krusene i løbet af kort tid. For eksempel kan TopSupplies.dk hjælpe dig med at få lige præcis de krus med tryk eller logo, du drømmer om. Så kan kreativiteten flyde, og du kan nyde dine varme drikke på allerbedste vis. Du kan endda også vælge at drikke vand fra krusene. Det er jo faktisk lidt innovativt i sig selv, og det er altså en hurtig måde at få det med på.

Sæt tid af til kreativiteten

Nu tænker du måske, at der ikke er plads til skemalagt kreativitet i din hverdag. Men det kan der faktisk godt være, hvis bare du kombinerer kreativiteten med noget andet. For eksempel kan du sagtens både se tv og sy på samme tid. Eller du kan male et billede, imens du øver dig på din præsentation til arbejdet. Du kan også skifte din aftenlæsetid ud med at skrive et par gange om ugen, hvis du gerne vil dyrke dit skønlitterære gen.

Det handler faktisk meget om at tænke tingene lidt anderledes end normalt. Dagen har naturligvis ikke flere timer, end den har, men vi kan sagtens udnytte tiden bedre, hvis bare vi omprioritere lidt. Ofte kan vi sagtens skrue ned for nogle opgaver, så vi får mere tid til os selv. For eksempel behøver du måske ikke at støvsuge to gange om ugen, og der sker ikke noget ved at springe en enkelt træning over, fordi du har noget andet, du hellere vil. Hvis kreativiteten er vigtig for dig, så giv dig selv lov til at dyrke den. Det kan du selvfølgelig gøre på mange måder, og du bestemmer helt selv hvordan. Det kan jo være, at du faktisk slet ikke behøver så meget tid, men nærmere bare nogle ekstra elementer i hverdagen. Uanset hvad kan det i hvert fald godt lade sig gøre.