Blog, Indretning & Mode, Livsstil & Skønhed

Sådan gør du dit badeværelse unikt og personligt

personligt badeværelse

Jeg har før skrevet om, at jeg drømmer om at få nyt badeværelse, og at jeg i den forbindelse ville gøre brug af en murer. Det gælder i sær, når det kommer til klinker og fliser. Der vil en murer gøre underværker, da jeg dermed er sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Noget, der kan pifte et hvert badeværelse op er nye klinker eller fliser. Klinker og fliser kan både bruges på vægge og gulve.

Når man anvender fliser eller badeværelsesklinker, der passer ind i resten af ens hus og indretning, så kan man være med til at gøre indretningen af badeværelset personligt.

Et hav af muligheder med badeværelsesklinker

Når det kommer til badeværelsesklinker og fliser til badeværelset, så findes der et hav af muligheder.

I dette indlæg vil jeg komme ind på nogle af de klinker og fliser, som ofte bliver anvendt i folks badeværelser.

Det kan være, at I selv kan få inspiration til jeres eget badeværelse.

Jeg har hentet inspiration hos Bad og fliser, som har et stort udvalg af smukke klinker og fliser.

Mosaik – dengang og nu

Mosaikker har været populære i århundreder, og det er stadigvæk populært den dag i dag. I flere hjem kan man blandt andet finde mosaik fliser i glas i køkkenet, badeværelset og endda på sofaborde.

Mosaikker kan skabe en smuk overflade, som kun mosaikker kan gøre.

mosaik

Bring naturen ind i dit hjem

Noget, som er blevet meget populært hos danskerne, det er at få naturen ind i indretningen. Fx er det meget populært, at en af væggene i stuen er prydet af rå mursten.

Flere og flere er begyndt at anvende natursten i badeværelset.

Af natursten kan der blandt andet nævnes marmor, skifer og kalksten.

En af fordelen ved at anvende natursten er, at hvis man giver dem den rigtige behandling, så er det et materiale, der kan holde i lang tid.

En natursten, der er gået hen og er blevet populær er marmorbrud. Det er små brud af marmor, der er sat sammen. Det giver rummet et naturligt og moderne look. Ofte kan man finde marmorbrud på væggene i et wellnesscenter. 

natursten

Klassiske klinker

En tredje flise, der er meget populær, det er det, som man kalder for ”klassiske” klinker.

Ofte er det kvadratiske fliser. Under ”klassiske” badeværelsesklinker hører der også de rektangel fliser til. Selvom at man vælger at bruge klassiske klinker, så kan man stadigvæk gøre ens badeværelse personlig og moderne. Der fås nemlig et hav af klassiske klinker. De fås i forskellige former og farver.

klassiske fliser

Sæt dig grundigt ind i tingene
Hvis man ønsker at renovere ens badeværelse, så er det en god ide, at man sætter sig ind i hvilke materialer, at det er, at man anvender. Man skal selvfølgelig huske på, at dine badeværelsesklinker eller fliser skal kunne tåle vand og fugt, hvis de skal bruges i badeværelset. Som jeg tidligere har nævnt, så kan det godt betale sig at gøre brug af en murer, hvis man ikke selv har færdighederne indenfor det fag.