Blog

Find de flotteste ringe mænd online 

ring til mand

Ring til mænd er de seneste år blevet mere og mere populære, efter de har haft en periode med faldene popularitet. Hvis vi går lidt tilbage i tiden, så er det faktisk ganske normalt, at man så men med store, flotte signetringe på deres fingre. Dette hører dog en tid til, og mande ringe er faldet i popularitet efterfølgende. Den eneste type ring til mand man så i bybilledet var vielsesringen. Heldigvis er ringe til mænd på vej tilbage.  

Det er ikke lige længere kun vielsesringe man ser på mænds fingre i byen. Man ser også endnu en gang, store flotte signetringe og andre typer ringe på nærmest alle fingre. hvilken type ring til mand du skal vælge til dig selv, din mand eller din kæreste afhænger selvfølgelig af hvilken type du, din mand eller din kæreste er. Derfor kan du i denne korte artikel læse lidt mere og traditionen den hører til ring til mand.  

Signetringen og traditionen bag  

Som tidligere nævnt, så var det før i tiden typisk signetringen man så på mænds fingre, ud over den typisk gyldne vielsesring. Signetringen er en ring, som rummer mange stolte traditioner og historier, og symboliserer noget forskelligt, alt efter hvilken finger man placerer den på. De fleste af disse traditioner er dog glemt nu, og man kan gå med sin ring præcis som man vil, uden der er nogen der kigger skæft til en.  

traditionsmæssigt ville der øverst på signetringen være trykket familiens, eller mandens, initialer i, så ringen kunne bruges som stempel i voks, når der skulle lukkes brev og lignende. Det er som sagt heller ikke helt lige meget hvor ringen sad. Var den eksempelvis placeret på lillefingeren symboliserede det, at man var meget velhavende, og ikke behøvede at løfte en finger for at arbejde.  

Signetringen er en klassisk, flot og traditionel ring til mænd, og kan findes i mange forskellige former, materialer, størrelser og mere. Det er derfor det mest sikre valg at gå med, hvis man gerne vil købe sig selv en ring man bliver glad for.  

Pris og materialer 

smykker er som bekendt ikke ligefrem billige. Særligt hvis man gerne vil have en ring i ædle metallers om guld. Dog er der mange mænd der synes, at der er noget maskulint over ringe af stål, messing og andre metaller man typisk forbinder med industri. Det betyder også, at prisen bliver en smule lavere og nemmere at betale. Det betyder dog ikke, at ringen bliver grimmere af den grund. Der findes et hav af flotte signetringe og andre typer af ringe, som ikke koster en formue og som ikke er lavet af ædle metaller.  

Man kan også bruge en lille smule mere og købe en ring af sølv. Ring til mand i sølv har stadig et meget maskulint udtryk, og man får en ring, som er lavet af et mere ædelt metal. Sølv er som bekendt også en del billigere end guld, så man får også ring, der er til at betale.