Blog

Stort udvalg af piber i forskellige størrelser og materialer  

Pibe

Går du og mangler inspiration til din næste pibe, eller er du træt af dit nuværende tobak? Så er det mange muligheder på markedet, og det er mange gode produkter som er designet og fremstillet af professionelle, der har stor viden om rygning, og som kender til de bedste teknikker og metoder.  

Forskellig smag 

Tobak kommer med mange forskellige smage, og i forskellige varianter. Hvert produkt har en unik smagsprofil. Tobak til pibe har en unik duft, og man ligger hurtigt mærke til, at det ikke er normal tobak, der bliver røget. Mange erfarne rygere elsker denne slags tobak, da det er noget helt specielt med en unik smag og duft profil. Det er muligt at købe mindre pakker af gangen og prøve smage af forskellige varianter. Så kan man lettere finde ud af, hvad der passer til præcis dig, uden du skal bruge for meget for at komme i gang med dette. 

Piber til alle formål 

Det er op til dig selv, hvad du ønsker i din pibe. De kommer i forskellige størrelser og med forskellige hoveder, alt efter hvordan du fortrækker at ryge og hvor meget af gangen. Sugehullerne er også i forskellige størrelser, og de styrer hvor meget røg, der kommer igennem, når du ryger. Mange har flere forskellige piber, der hver har sit eget formål. De kan fås i mange forskellige materialer, og især glas er blevet populært hos mange, da det er let at rengøre, smukt og med gode sundhedsrelaterede egenskaber, da man ikke brænder plastik eller træ og inhalerer dampene fra dette. 

Fordele og ulemper ved forskellige materialer 

Det billigste, du kan få, er en metal pibe, og disse er populære, da de er kompakte og robuste. De kan klare det, hvis du taber dem på gulvet og generelt behandler dem hårdt. Dette kan glas ikke, som smadrer oftere, og man skal tænke meget over, hvordan du vil transportere dem og passe på, du ikke glemmer, hvor du har lagt den. Vælger du dem, der er lavet er træ, er de traditionelle og smukke. De koster mere, især hvis de er håndlavet, og der er lagt meget tid i. Mange kan godt lide træ, fordi det giver en special smag. Andre mener dog, de bliver ulækre over tid, da de er svære at rengøre, da træ ikke tåler vand og hårde rengøringsmidler. 

Mangler du en pibe? 

Så er det værd at tage et kig på internettet, da mange hjemmesider har et stort udvalg af kvalitets piber, der ligger i alle prisniveauer og i mange forskellige materialer og størrelser. Man kan aldrig få for mange til samlingen. Det er muligt at købe udstillings skabe, hvor man kan vise sine gæster og venner sit pæne ryge udstyr, og du kan beundre det i hverdagen, i stedet for det ligger gemt væk i en skuffe. Det er en god idé at vælge en side, der har prismatch, så du altid er garanteret den bedst mulige pris.