Blog

Giv de bedste firmajulegaver

firmajulegaver
agnesblog

I mange firmaer er der tradition for at give julegaver til medarbejderne. Mange steder er der også tradition for, hvad gaven skal være. Så får medarbejderne hvert år et eller andet, som de ikke kan bruge. 

Har du en virksomhed med ansatte, og vil du gerne give dem firmajulegaver i år? Så har jeg fundet det her sted, hvor du kan finde nogle gaver, som de vil blive glade for. Det hedder https://shophojgaard.dk/. De har mange flotte ting i mange forskellige mærker. Der kan du helt sikkert finde noget, som dine medarbejdere ikke bare vil gemme langt væk i en skuffe eller på loftet. 

Giv et godt indtryk 

Når din virksomhed giver firmajulegaver, giver det et godt indtryk. Medarbejderne føler sig værdsatte og sete. Du viser dem nemlig, at de er noget værd. De har betydning for virksomheden. Derfor er de en lille ekstra udgift værd. En udgift til en fin gave. 

Når du gør dig umage med at finde en god gave, viser du også, hvor meget dine medarbejdere betyder for dig og virksomheden. Får de bare noget, du lige hurtigt har bestilt, er der ikke lagt meget energi i det. Bruger du lidt mere tid på deres gaver, så føler de også, at de er din tid værd. 

Jeg har selv prøvet at få en dårlig firmajulegave. Den gjorde mig ikke mere glad for at være i det firma. Den gjorde mig faktisk lidt sur og skuffet. 

Sådan finder du de retter firmajulegaver 

Der er mange måder at gribe det an på, når det kommer til at vælge. Hvad skal du give dine medarbejdere? Skal de have det samme eller noget individuelt? Det er ikke nemt, men det er netop her, du skal lægge lidt energi, så du viser din gode vilje over for dine medarbejdere. 

Nogle steder får medarbejderne selv lov til at vælge. Det kan være en god løsning, fordi alle så får noget, de kan bruge. Det er også en løsning, der ikke kræver så meget af dig. Du kan lade dem vælge helt frit op til et bestemt beløb, eller du kan udpege nogle bestemte ting, de kan vælge imellem. 

Det kan også være, at du skal inddrage medarbejderne lidt i det. Du kan spørge dem, hvad der kunne være en god firmajulegave. Eller du kan spørge en repræsentant. Så får medarbejderne også lidt medbestemmelse. 

Skal du give reklamegaver? 

Det kan være fristende at give julegaver med firmaets logo på. Eller gaver, der på en anden måde giver reklame for virksomheden. Men spørger du mig, er det en dårlig ide. 

Hvis du giver dine medarbejdere reklamegenstande som firmajulegave, så virker det bare, som om du udnytter dem som reklamesøjler. Det virker ikke, som om de er ret meget værd for dig. 

Dine medarbejdere skal virkelig være glade for firmaet og brandet for at blive glade for en reklamegave. Men du kan godt give en lækker gave og så lægge en slikpose med logo ved. Det er mere okay, synes jeg. Så har du nemlig lagt nogle tanker og noget energi i selve gaven.