Blog, Livsstil & Skønhed, Rejser & Oplevelser

Husk underholdningen på ferien

pyraminx cube

Nu varer det ikke længe, før sommerferien kommer over os. Måske har du også planlagt en ferie med din familie? Det er rart at have en ferie at se frem til på de mørke og grå dage. Nu kan du for alvor begynde at glæde dig til ferien.

I disse corona-tider er det ikke sikkert, at du og familien kan komme på charterferie. Derfor må i måske nøjes med et alternativ. I kan eksempelvis holde ferien i Danmark. Mange rejser væk fra Danmark i sommerperioden. Det er næsten ærgerligt, da vores land har en masser at byde på.

På farten

I kan eventuelt tage på ferie til Læsø eller Bornholm? Her kan i leje et sommerhus direkte ud til vandet, hvor hele familien kan boltre sig i sandet.

På turen derhen, er det vigtigt at have noget underholdning til børnene. Du kan eventuelt købe en pyraminx. Dette stykke legetøj, er noget af en hjernevrider. Faktisk kan den også bruges til voksne. Den er nemlig svær at løse. Pyraminx kan til forveksling minde om en rubiks cube. Forskellen er bare, at pyraminxen er trekantet. Dette giver den et nyt og interessant look. Så køb pyraminx hos MasterCubeStore!

Du kan også købe et par opgavebøger til turen. På den måde har hele familien noget at give sig til, på færgeturen til Bornholm eller Læsø. 

pyraminx

I sommerhuset

Der kan forekomme regnfulde dage på ferien. På disse dage er det rart at have noget underholdning. I kan eventuelt tage et par brætspil med, så familien kan lave noget sammen. Ferier handler nemlig om familietid. Derfor er brætspille ideelle på ferien. I hverdagen kan hele familien måske være tilbøjelige til at tage mobilen frem, når I skal hygge om aftenen. Det er en ærgerlig tilgang, da man ikke er sociale. Det er bedre at mødes over et spil, hvor man kan snakke om stort og småt.

Til de solrige dage kan det også være rart med nogle udendørsaktiviteter. Du kan eventuelt tage et spil kroket eller kongespil med på ferien.

Tag på udflugter på ferien

Hvis i vælger at leje et sommerhus på en af Danmarks øer, er der masser af sjove aktiviteter, som I kan give jer i kast med. I kan eksempelvis tage på udflugt til havet. Her kan børnene boltre sig i sandet, hvis I medbringer noget legetøj. I kan bade, og slå en parasol op, som kan give jer læ. Hvis man har en masse sjove aktiviteter med, kan man blive på stranden hele dagen.

Derfor må du huske en pyraminx på strandturen. Denne lille trekant, er nem at have med i tasken. Udover det, kan hele familien bruge den. Så kan I skiftes til at have den, når i bliver trætte af den.

Det er sjovt at tage på stranden, men selv det, kan blive kedeligt i længden. Derfor må I også huske at planlægge nogle andre aktiviteter. I kan eksempelvis tage på shoppingtur til den lokale by. På Danmarks øer er der ikke et væld af butikker, men der er nogle små unikke butikker, som er sjove at gå på opdagelse i.