Blog

Giv personlige gaver til dem du holder af

krus med tryk

Vil du gerne give dem du holder af en speciel gave? Så kan det være utroligt hyggeligt at finde en personlig gave, og dette kunne f.eks. være en gave, som du selv laver eller er med til at skabe. Det er altid hyggeligt at få personlige gaver, da man dermed ved, at personen har gjort noget ekstra ud af det.  

I denne artikel kan du finde inspiration til sjove og hyggelige gaver med krus. 

Lav et krus med tryk 

En god idé kunne f.eks. være et krus med tryk eller logo. Du kunne give et krus til dine forældre, dine søskende eller kæreste. På et krus kan du få skrevet en sød besked, eller du kan også få lavet et krus med et billede af jer på. Dette er derfor en super hyggelig gave, da modtageren dermed altid lige vil blive mindet om dig, når han eller hun drikker af kruset.  

På hjemmesiden Topsupplies.dk kan du finde mange sjove og flotte krus med tryk og logo. Kruset er derudover også en gave, som holder længe, og modtageren vil derfor kunne have dette krus med sig i mange år.  

Sådan skaber du det perfekte krus 

Det er ikke alle, der er lige gode til at være kreative og male flotte små malerier på deres krus. Derfor er det nemlig også utroligt smart, at man nemt og hurtigt kan få lavet et krus med tryk, så man på den måde kan få skabt det smukkeste krus.  

Når du skal i gang med at lave kruset, skal du igennem flere steps. Du skal blandt andet vælge, hvilken model det skal være, og derudover skal du også vælge, hvilken farve kruset skal være.  

Endvidere skal du også vælge det tryk, der skal på kruset. Her skal du selvfølgelig gøre dig tanker om, hvad den der skal have gaven, godt kan lide.  

Personlige gaver på arbejdspladsen 

Hvis du f.eks. har en virksomhed med flere ansatte, eller hvis du bare gerne vil forkæle dine kollegaer med en hyggelig gave, kan du også få lavet matchende krus. På disse krus kunne der f.eks. være firmaets logo, og derudover kunne der så stå hvert af jeres navne på krusene. På denne måde kan I altid kende forskel på jeres krus med tryk og logo, og I behøver derfor aldrig at være i tvivl om, om I har taget et forkert et.  

Derudover kan samme krus give en øget følelse af fællesskab på en arbejdsplads. Når man har noget, der matcher, føler alle sig som en del af fællesskabet, og dette kunne måske derfor også være med til at sikre, at alle kollegaer trives.  
Hvis det derfor er dig, som bestemmer, hvad der skal købes af julegaver på arbejdspladen i år kunne et personligt krus med tryk og logo være en lille hyggelig ting. Hvis kruset derudover var udsmykket med sjove citater eller måske også billederne, kunne krusene helt sikkert også være genstand for gode minder og flere grin. Det er altid hyggeligt at modtage gaver som er mere personlige, og selvom at et krus ikke er en stor ting, så vil der helt sikkert virkeligt blive sat pris på tankerne bag.