Blog, Indretning & Mode

Spraymaling kan bruges til mange ting

painter-g4c82691f6_1280

Hvis du er kreativ anlagt og godt kan lide at gøre en indsats for at skabe et hyggeligt hjem, hvor det er rart at være, så kan det gøre meget, at man får nogle farver ind i hjemmet. Du kan let bruge spray maling til let at få farver ind i hjemmet.

Nemt og effekt med spray maling

Der er flere fordele ved at anvende spray maling til sine kreative projekter i hjemmet. Det er nemlig nemt og effektivt at bruge spray maling. Har du f.eks. en overflade, hvor der også er noget rust på, så kan spray maling være den perfekte måde at dække det på og lave en pæn overflade.

grafitti

Giv møblerne i hjemmet nyt liv med spray maling

Det giver glæde at være omgivet af farver, og siden man bruger meget tiden i hjemmet, så er det vigtigt, at netop dette er et sted, hvor man er glad. Skift hurtigt farven på dine gamle træstole med spray maling på dåse. Du kan også eksperimentere med at lave forskellige aftryk. Du kan f.eks. finde et blad eller klippe en silhuet ud og så spayre med malingen over. Så får du et aftryk, og du kan personliggøre dine møbler.

Spray maling kan bruges til mange overflader

En anden god ting ved at anvende spray maling til at få flere farver ind i hjemmet er, at det kan anvendes på mange overflade. Meget spray maling anvendes både på materialer som aluminium, glas, metal, træ og flere overflader. Nogle maler endda deres radiator i en ny farve for et fedt udtryk.

Kom godt igen med at bruge spray maling

Det er ikke svært at arbejde med spray maling, men det er vigtigt, at man har styr på, hvordan man gør det. Start med et godt forarbejde, før du maler. Start gerne med at tørre overfladen af med en fugtig klud. Er der ridser, skrammer eller anden slid, kan det være nyttigt med en slibning. Når du skal i gang med at påføre selve malingen, så kan det godt kræve lidt finesse. For at få et flot resultat, er det bedst, hvis du påføre maling i lange, tynde sprøjt og at fokusset ikke bliver at dække komplet i første omgang. Påfører man for meget maling, kan den nemlig begynde at løbe, og det ser ærgerligt ud. Det kræver for det meste flere omgange, hvis man skal skabe et smukt resultat med spray maling.

Personliggør hjemmet – og få farver på

Du kan nemt skabe et unikt hjem med spray maling, som giver dig mulighed for at være super kreativ med farverne. Det bliver f.eks. nemt at pifte et gammelt møbel fra genbrug op med spray maling, så du kan måske også komme til at spare penge. Hvis du mangler et hyggeprojekt, så kan du kaste dig ud i diverse DIY projekter med spray maling i mange forskellige farver. Det er også blandt tidens boligtendenser, at man byder farverne velkommen. Det giver også glæde, nu hvor vi nærmer os de mere mørke måneder.