Livsstil & Skønhed

Vintermode til mænd

huer til mænd

Herremode bliver ofte skubbet til side for sin modpart, men mænd kan også være flotte og stilrene i vinterhalvåret. Her kan du læse mere om herremode, der vil få dig til at fremstå moderne og moderigtig lige fra de første blade falder til den sidste sne smelter væk.

De tre afsnit dækker fra top til tå, bogstaveligt talt, og med dem i mente kan du forhåbentlig blive inspireret til din vintergarderobe. Alle kan tage varmt tøj på, men ikke alle ved, hvordan de skal finde moderigtigt tøj, der flatterer dem.

Huer til mænd

Huer til mænd kommer i en bred vifte af farver og former, men de er meget mere nedtonede end kvindehuer. Når du kigger efter huer til mænd, så se gerne efter farver og nuancer, der kan gå godt med din hår- og hudfarve, samt hvad der vil matche med andre aspekter af din påklædning.

Dét behøver ikke nødvendigvis at være ensbetydende med din jakke eller frakke. Huer til mænd kan også matches med dine sko eller dine handsker. Det hele handler om at skabe et gennemgående look og en følelse af samhørighed.

Du kan købe huer til mænd mange steder, blandt andet hos www.bestman.dk. Du hue skulle gerne være komfortabel at have på, så kig gerne på, hvilket materiale, den er lavet af. Find en stil af huer til mænd, der passer dig bedst.

huer til mænd

Herrefrakker

Den typiske go-to for mange mænd er en vinterjakke, og det er en skam. For selvom vinterjakker ganske rigtigt er fine nok, så er der noget sofistikeret og elegant ved en frakke.

En flot herrefrakke kan sagtens matches med huer til mænd, og ud over, at der findes masser af frakker, der er beregnede til koldere vejr, så dækker de også lårene og giver ekstra varme.

Pæne herrefrakker kan købes de steder, du også ville købe herrejakker. De kan se flotte ud sammensat med et tørklæde, og de vil give dig et mere modent og mystisk udtryk. Herrefrakker er altid pæne, og de tilføjer et strejf af vintage, som gør sig godt især om vinteren.

Tøv ikke med at se efter en flot frakke i stedet for en jakke, og sammensæt den med dit valg af huer til mænd.

Varme vinterstøvler

Vintersko eller -støvler er en essentiel del af et samhørigt vinteroutfit. Kondisko kan kun håndtere så meget, og når sneen ligger i driver, vil de ikke altid holde dine fødder tørre.

Du kan finde flotte vinterstøvler, enten korte eller lange, i mange forskellige farver. Du kan matche dem til andre aspekter af dit outfit, og de vil se stilede ud når du kommer gående om vinteren.

Når du ser efter vintersko eller -støvler, så sørg for at kigge efter nogen, der er forede. Det kan nemlig bedst muligt holde dine fødder varme og tørre, og du undgår i større grad at føle dig nedkølet, hvis du tilbringer længere perioder udenfor om vinteren.

Dine sko skal være behagelige at gå i, og det kan du sagtens finde i vinterstøvler.