Livsstil & Skønhed

Halskæder er også for mænd

Mand med halskæde

Er du en moderne mand, som er på udkig efter en flot halskæde? Det er måske endda første gang, at du skal til at gå med den type smykke?

Selvom smykker måske ofte er noget, der forbindes med femininitet, så kan mænd sagtens bruge smykker – eksempelvis halskæder til mænd er blevet en hel kategori for sig selv. Du kan eksempelvis tage et kig på www.bestman.dk, hvor du netop vil støde på et udvalg af halskæder til mænd, hvor du så kan være heldig at finde noget, der passer til dig og din stil. Ellers kan du også se med herunder og få yderligere inspiration.

Ung mand med halskæde

En mere flydende grænse mellem køn

I 2021 er det svært at snakke om køn og seksualitet på samme måde, som man gjorde for bare 20 år siden. At køn og seksualitet findes i mange forskellige størrelser og udgiver er efterhånden noget, som er kendt af den brede befolkning – uanset om man er tilhænger af det eller ej – og det betyder altså også, at der generelt er en mere flydende grænse mellem kønnene, som også er mere tilladt i samfundet.

Det betyder særligt, at man ikke behøver at pakke sig så meget ind i sit køn, og at en mand altså derfor sagtens kan gå med smykker uden at få alt muligt at vide.

Feminine og maskuline halskæder til mænd

Derudover skal det også nævnes, at der jo findes rigtig mange forskellige slags halskæder til mænd. Hvis man ser sig selv som en meget maskulin mand, så kan man også sagtens gå med halskæder – så skal man måske bare vælge en, der passer til det image, man går i. Kigger man eksempelvis på vikinger, som jo tit associeres med noget meget maskulint, gik de jo for eksempel også med smykker. Så eventuelt et rustikt smykke om halsen?

Hvis man derimod er en mand, som ikke har noget imod at eksperimentere med grænserne mellem den maskuline og feminine, så kan det også være, at man skal finde et mere feminint og delikat smykke. I bund og grund handler det jo bare om at finde en halskæde, som man synes er flot og vil klæde en – så kan det være helt lige meget, om man har fundet den i mande- eller dameafdelingen.

Et stort udvalg af halskæder online

Hvis du er en mand, der leder efter den perfekte halskæde, så er der efterhånden rigtig gode muligheder for det. Det har selvfølgelig altid været muligt at holde lidt øje hos de forskellige smykkemærker, som egentlig primært har været for kvinder, men nu er der faktisk også mange smykkebrands, der laver underkategorier, som eksempelvis halskæder til mænd. Her skal man egentlig bare tage et kig på de forskellige ting, der er at vælge imellem, og så ved man jo aldrig, om man ender med en halskæde til mænd, eller en som egentlig var tilegnet en kvinde.