Blog

Kig på leje af toilet til din store udendørs fest

leje af toiletvogn
agnesblog

Der er nok ikke nogen, der ikke har lagt mærke til, at en ny epidemi har ramt verden. COVID-19 har haft en betragtelig indvirkning på langt de fleste danskeres hverdag, hvad end det har været fordi de er blevet fyret, har skullet passe børnene hjemme eller bar ikke har haft mulighed for at møde venner og bekendte i foreningslivet.  

Se mere om den corona-venlige fest her. 

Husk retningslinjerne 

En af de ting, COVID-19 blandt andet har taget fra os, er de store sammenkomster. Hvad end du bare vil fejre en rund fødselsdag med vennerne eller holde familiesammenkomst, virker det for øjeblikket mildest talt uhensigtsmæssigt. I hvert fald, hvis det skal foregå indendørs. Hvis vejret og retningslinjerne, som man altid bør holde sig opdateret på i sådanne situationer, er til det, kan man nemlig nemt erstatte den indendørs sammenkomst med noget, der i stedet foregår udendørs.  

En af de største smittefarer optræder nemlig, mens viruspartiklerne hænger i luften, hvorfor indendørs sammenkomster nemt bliver superspredere.  

Sørger man imidlertid for at holde afstand, spritte hænder og holde sin sammenkomst udendørs, bør der dog ikke være den store fare. 

Sådan arrangerer du en udendørs sammenkomst 

Den slags er imidlertid ikke bare ligetil. For eksempel kan det være en god ide at leje et havetelt og måske sågar kigge på leje af toiletvogn. Med et havetelt kan I nemlig få læ for regn og vind, hvormed jeres sammenkomst i mindre grad bliver betinger at vind og regn.  

Samtidig kan man dog sagtens holde et havetelt så tilpas åbent, at luften bliver cirkuleret, om end det selvfølgelig er vigtigt altid at være opmærksom på at forhindre tung luft. 

Toiletvogn eller ej? 

De fleste har nok faktisk prøvet at leje et havetelt eller har i hvert fald siddet i et før. Derfor bør det heller ikke være så svært at tage stilling til ting som model og størrelse. For mange er toiletvognen dog straks en anden sag. Toiletvogne frembringer nemlig straks associationer til de mudrede sager, man ofte møder på festivaler eller lignende steder.  

Hvis I gerne vil begrænse folks færden inden døre, kan toiletvognen dog være et genialt redskab. Heldigvis er det også de færreste toiletvogne der er så trange som festivalernes eller kommer indsmurt i mudder på forhånd. 

Tværtimod vil du opleve, at hvis du bare bruger en smule tid på at kigge efter den rigtige toiletvogn til jeres sammenkomst, vil du hurtigt få en fornemmelse for toiletvognenes alsidighed. Nogle af dem grænser tilmed til det luksuriøse med alt fra indbygget brusebad til gulvvarme.  

Så må det altså være op til dig at bedømme, ud fra din viden om jeres sammenkomst, hvor stor toiletvognen skal være, hvilke funktioner den skal have, og hvor meget du vil give for leje af toiletvogn i en dag. Med sådan en er du utvivlsomt klar på jeres næste udendørs sammenkomst.