Blog

NEMSELSKAB hjælper dig med et nemt selskab

opret aps

Erhverv advokater er der mange at vælge imellem og det kan være svært at finde ud af hvor du skal starte med at lede, for at få den bedst mulige hjælp. Når du starter en virksomhed, eller har brug for en erhvervsadvokat i firmaet, så skal det først og fremmest gerne være nemt og ikke koste mere end højest nødvendigt. NEMSELSKAB på https://www.nemadvokat.dk/selskabsstiftelse/stiftelse-af-aps/ har lige præcis fokus på de to kategorier, at det skal være nemt, uden at koste en bondegård. Det betyder ikke at der ikke er den hjælp som du måtte have brug for eller at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Ved at vælge NEMSELSKAB, vælger du en digitaliseret løsning, der er nem og som sparer dig for en hel del penge til de ydelser, som du måtte have behov for.

NEMSELSKAB giver dig mulighed for det fulde overblik

Når du gerne vil have det nemt, så betyder det ikke at du ikke ønsker at have et indblik i din sag. Hos NEMSELSKAB vælger du en løsning der er digital. Det betyder også at hele din sag ligger tilgængelig for dig online, med alle sagsakter og papirer som måtte være relevante. Med en digital løsning, kan du altid logge ind og følge med i din sag, se tidligere aftaler eller dokumenter og holde dig ajour med hvor langt fra målet erhvervsadvokaterne er for dig. Alt vil blive nedskrevet elektronisk og gemt personligt til dig. Det giver et større flow, en hurtigere sagsbehandlingstid og det fulde overblik for alle parter.

Du kan få adgang til NEMSELSKAB via computer, telefon eller tablet, så du altid kan se hvad der sker i din sag, fra start til slut, uanset hvor du befinder dig. NEMSELSKAB har et ønske om at give dig en høj specialiseret service, hvor du har overblik over din egen sag. Det behøver ikke at være så hemmeligt gjort og ved at alle har mulighed for at se de relevante dokumenter, så bliver alt arbejdet en smule nemmere for både dig og advokaterne.

opret aps

Digitaliseringen er revolutionerende for erhvervsadvokaterne

Advokater og advokatbranchen har sine helt klare traditioner for hvordan tingene skal gøre. Alligevel har NEMSELSKAB formået at gøre lige præcis det der er revolutionerende for markedet af advokater. Ved at det hele føres online, har du mulighed for at få den erhvervsadvokat som er specialist indenfor dit område hvor det ikke er geografien der skal være en begrænsning. Samtidig spares der en masse tid, med transport og møder, som du ikke længere betaler for, når du har din sag kørende online.

Ved at føre dine advokatsager online, tillader teknologien på nuværende tidspunkt, at det ikke længere er nødvendigt med andet end en internetforbindelse at få den fornødne hjælp. Ved at spare penge og tid, støtter du samtidig en sag hvor erhvervsadvokaterne har mulighed for at specialisere sig indenfor de områder, de har deres interesse og skubbe erhvervsadvokat branchen videre fra de gamle traditionsbundne løsninger.